Call Of Duty: Warzone 2 si Modern Warfare 2 confirmate

Call Of Duty: Warzone 2 si Modern Warfare 2 confirmate

Asa cum se zvonea, a fost dezvaluit un sequel pentru Call of Duty: Warzone si urmatorul joc principal din serie, Modern Warfare 2. Vestea a aparut vineri, mai intai pe retelele de socializare.

Ulterior, Activision a confirmat oficial stirea intr-o postare pe blog. Noul joc Call of Duty din 2022 va fi o continuare a jocului Modern Warfare din 2019, care se pare ca s-a vandut in 30 de milioane de exemplare.

Acest nou joc si continuarea Warzone au fost „proiectate impreuna de la zero”, a declarat Activision. Ambele jocuri ruleaza pe acelasi motor nou-nout, iar Infinity Ward conduce dezvoltarea pentru Modern Warfare 2 si continuarea Warzone. Se stiu foarte putine lucruri despre Warzone 2, dar Activision a declarat ca jucatorii se pot astepta la o „evolutie masiva” a formulei battle royale. Aceasta va include un „spatiu de joc complet nou” si un nou mod sandbox, despre care nu s-a discutat despre niciunul dintre acestea.

Activision teasingase Warzone 2 si Modern Warfare 2, asa ca anuntul nu este o surpriza totala. Mai mult, conducerea Activision a confirmat anterior ca noi jocuri Call of Duty sunt pe drum, dupa ce Call of Duty: Vanguard si Warzone original au ratat tinta cu ceva masuratori.

Warzone 2

YouTuberul JackFrags are si el noi informatii despre ambele jocuri. Warzone va avea „inovatii semnificative”, potrivit raportului. Nu ar trebui sa existe doua meciuri care sa se joace la fel, ar fi spus dezvoltatorii. Warzone 2 nu va fi „la fel de vechi, la fel de vechi”, potrivit raportului. Warzone 2 va avea si un nou mod sandbox, dar nu sunt disponibile detalii despre acesta.

Modern Warfare 2

Potrivit CharlieIntel, Modern Warfare 2 va fi lansat in aceasta toamna. Directorul studioului, Pat Kelly, a declarat ca ar trebui sa fie evident ca echipa face o continuare, deoarece jocul din 2019 s-a vandut in 30 de milioane de exemplare.

Dezvoltarea…

GameSpot poate primi un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *