Blogul dezvoltatorului Meta a dezvaluit

Blogul dezvoltatorului Meta a dezvaluit, probabil, suportul de urmarire corporala pentru Quest 2

O captura de ecran, acum eliminata, gasita pe blogul dezvoltatorului Quest 2 implica faptul ca suportul pentru urmarirea corpului ar putea fi pe drum.

Dupa cum a fost reperat de UploadVR, captura de ecran de pe blogul dezvoltatorului arata interfata de utilizator a ecranului de integrare Oculus Unity. Captura de ecran pare sa evidentieze lucruri precum Hand Tracking Support si Tracked Keyboard Support. Dar mai presus de Tracked Keyboard Support se afla Body Tracking Support, o caracteristica care nu a fost mentionata in nicio calitate oficiala. in prezent, singurul tip de urmarire pe care Quest 2 il ofera este pentru cap, maini si degete.

Blogul dezvoltatorului Oculus Quest 2. Credit: Oculus/ Meta.

Nu este clar cum ar putea fi adaugata integrarea corporala la Quest 2. Cu exceptia cazului in care exista planuri de a dezvalui o noua piesa de hardware, este, de asemenea, putin probabil ca urmarirea completa a corpului sa fie ceea ce se presupune ca este planificat.

Planurile de urmarire corporala ar putea face parte din planurile mai mari ale Meta metaversului. Urmarirea completa a corpului ar face ca imersiunea in lumile virtuale sa fie mai realista.

Anul trecut, odata cu anuntul ca Facebook se va rebrandui la Meta, s-a confirmat, de asemenea, ca setul de casti Oculus Quest va fi rebranduit ca Meta Quest. „incepand de la inceputul anului 2022, veti incepe sa vedeti trecerea de la Oculus Quest de la Facebook la Meta Quest si de la Oculus App la Meta Quest App in timp”, a declarat atunci vicepresedintele Meta pentru AR/VR, Andrew Bosworth. Momentan, brandingul Oculus este inca in vigoare. S-ar putea ca planurile pentru rebranding sa vina la inceputul urmatorului an fiscal.

in alta ordine de idei, Nintendo a anuntat ca intentioneaza sa inchida magazinele online Nintendo 3DS si Wii U in 2023. Ambele iteratii ale eShop nu va vor mai permite sa adaugati fonduri prin intermediul unui card de credit incepand cu 23 mai 2022 si nu veti mai putea adauga fonduri prin intermediul unui card eShop incepand cu 29 august 2022. Magazinele online vor fi inchise complet la sfarsitul lunii martie 2023.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *