Blazblue Cross Tag Battle va primi o actualizare Netcode Rollback in aprilie

Blazblue Cross Tag Battle va primi o actualizare Netcode Rollback in aprilie

Anterior, in ceea ce priveste aventurile Arc System Works in domeniul rollback netcode, echipa a anuntat ca doua dintre cele mai mari jocuri ale sale, BlazBlue Centralfiction si BlazBlue Cross Tag Battle, vor primi rollback netcode, in decembrie. Mergeti repede inainte cu aproximativ doua luni si jumatate, iar Centralfiction a trecut deja prin etapa beta a proiectului, iar acum este implementat complet in versiunea pentru PC.

Acesta este un joc, dar unde este celalalt? Ei bine, incepand de acum cateva zile, avem un raspuns de pe pagina de Twitter a Arc System Works America. Rollback va ajunge in sfarsit pe Cross Tag Battle pe 24 februarie in faza beta. Caracteristica este asteptata sa fie lansata complet pentru PC si PlayStation in luna aprilie a acestui an.

Patch-ul Cyberpunk 2077 1.5 Next-Gen este acum in direct; adauga suport AMD FSR pe PC, arbori Perk reelaborati, AI imbunatatit pentru inamici si multe altele

Aceste informatii vin sub forma unui tweet de la Arc System Works America, citand perioada de incepere a testelor in diferite fusuri orare, pe care il puteti citi mai jos.

Asta nu este tot! Testarea publica a Rollback Netcode va incepe pe 23 februarie pentru versiunea Steam!рџ™Њ pic.twitter.com/4kCCZOxIe6

Versiunea beta a actualizarii rollback a lui BlazBlue Cross Tag Battle va fi disponibila pe 23 februarie 2022, iar optiunea de participare este foarte simpla. Pentru a opta, gaseste si selecteaza BlazBlue Cross Tag Battle in Biblioteca Steam. Apoi, dati click dreapta pe joc, selectati Properties si apoi selectati fila Betas. Cand actualizarea este disponibila, o optiune va fi acolo, iar jocul tau se va actualiza la versiunea beta, permitandu-ti sa joci noua actualizare.

Cu toate acestea, inca nu au existat informatii cu privire la faptul daca versiunea pentru Nintendo Switch va primi aceasta actualizare, iar sansele sunt ca, probabil, nu va fi asa. Versiunea beta pentru actualizarea Rollback pentru BlazBlue Cross Tag Battle este disponibila exclusiv pe PC, dar actualizarea din aprilie va fi disponibila pentru PlayStation 4 si PC prin intermediul Steam.

BlazBlue Cross Tag Battle este disponibil acum pe PlayStation 4, PC (Steam) si Nintendo Switch. in alte stiri despre jocuri de lupta, titlurile mostenite de la Capcom au fost compilate intr-o colectie ingrijita cunoscuta sub numele de Capcom Fighting Collection. Printre cele mai importante se numara jocuri precum Darkstalkers, Cyberbots si debutul pe consola de acasa/PC al Red Earth.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *