Blade Runner 2099 Live-Action TV Show in dezvoltare la Amazon

Blade Runner 2099 Live-Action TV Show in dezvoltare la Amazon

O continuare a lui Blade Runner 2049 se indreapta spre Amazon.

Potrivit Deadline, noul show, numit Blade Runner 2099, este o continuare a recentei continuari a Blade Runner, cu Ridley Scott la bord in calitate de producator executiv.

„Dupa cum indica titlul Blade Runner 2099, cea mai recenta transa a francizei neo-noir science-fiction va fi plasata la 50 de ani dupa continuarea filmului”, au dezvaluit acestia.

O emisiune TV Blade Runner este in lucru de ceva vreme, Ridley Scott dezvaluind anterior ca a fost scrisa o intriga completa.

„Am scris deja episodul pilot pentru Blade Runner si biblia”, a declarat el la sfarsitul anului trecut. „Asadar, prezentam deja Blade Runner ca pe un serial TV, probabil primele 10 ore.”

Silka Luisa, sefa Apple TV+, scrie in prezent Blade Runner 2099, precum si i se alatura lui Scott in calitate de producator executiv.

„Proiectul, care ar marca primul serial live-action Blade Runner, se afla in dezvoltare prioritara la Amazon Studios, care urmareste rapid scenariile si are in vedere potentiale date de productie”, a precizat Deadline. „in prezent, se cauta personal pentru ca scenaristii sa se alature unei camere. Scott ar putea regiza daca serialul va merge mai departe.”

Bineinteles, Blade Runner 2049 a fost regizat de Dennis Villeneuve. Daca Scott se intoarce in universul Blade Runner in regia viitorului serial TV, cu siguranta ca acest lucru arunca o piedica in calea lui Villeneuve pentru a prelua carma unui alt sequel.

Se spune ca s-au purtat discutii cu Amazon Studios pentru Blade Runner 2099 atunci cand Ridley Scott a prezentat proiectul anul trecut.

Dar el a sugerat, de asemenea, productia unui serial TV Alien. „Alien este acum scris pentru pilot”, a spus el, adaugand ca se pregateste si o biblie de 8 pana la 10 ore.

Ar putea insemna acest lucru ca si Amazon Studios se gandeste sa preia viitorul sau serial Alien? Nu exista nicio veste in acest sens, cel putin nu inca, dar nu as exclude aceasta posibilitate.

Ryan Leston este jurnalist de divertisment si critic de film pentru IGN. il puteti urmari pe Twitter.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *