Black Desert Online impartaseste prima privire la expansiunea Mountain of Eternal Winter

Black Desert Online impartaseste prima privire la expansiunea Mountain of Eternal Winter

Pearl Abyss ne-a oferit o prima imagine a viitoarei expansiuni Black Desert Online Mountain of Eternal Winter – o puteti vedea mai jos.

A aparut un scurt teaser trailer pentru viitoarea expansiune Black Desert Online Mountain of Eternal Winter, care prezinta un peisaj de iarna si o pestera plina de cristale. Potrivit trailerului, aceasta va oferi „o cu totul noua Black Desert experienta bogata in cunoastere”.

La finalul trailerului se mentioneaza, de asemenea, ca jucatorii noi nu vor trebui sa astepte pentru a incerca expansiunea, deoarece o pot juca de la primul nivel.

„Noua regiune va fi disponibila atat pentru jucatorii noi, cat si pentru cei deja existenti din Black Desert Online, iar jocul isi propune sa aduca mai multe emotii jucatorilor prin aceasta noua actualizare de continut”, se arata intr-un comunicat de presa referitor la aceasta expansiune. Pearl Abyss a mai spus ca mai multe informatii legate de expansiune vor sosi pe 10 martie.

intre timp, incepand cu 24 februarie, jucatorii vor primi recompense speciale la logare in Black Desert Online, care includ posibilitatea de a castiga o varietate de buffs care vor fi active timp de 20 de zile. Printre acestea se numara si acel buff Value Pack pe care jucatorii il pot dobandi in prima zi, precum si cutii de echipament, cum ar fi Treasurable Memories Classic Box, deblocabil in ziua 14. Acest lucru este pentru a sarbatori cea de-a sasea aniversare a jocului si se va desfasura pana la 6 aprilie, ceea ce inseamna ca jucatorii pot primi in total 21 de recompense de logare, presupunand ca joaca in fiecare zi.

in alta ordine de idei, dezvoltatorul jocului Dead by Daylight, Behaviour Interactive, ar putea lucra la un simulator de intalniri.

Dezvoltatorul a depus o marca inregistrata pentru Hooked On You: A Dead By Daylight Dating Sim, care este putin probabil sa fie altceva decat un simulator de intalniri. Marca comerciala a fost gasita la 16 februarie si este considerata „live” la momentul redactarii acestui articol.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *