BioWare confirma ca urmatorul Dragon Age se afla in plin proces de productie

BioWare confirma ca urmatorul Dragon Age se afla in plin proces de productie

Totusi, exista o alta plecare la nivel inalt la dezvoltator

BioWare are o alta actualizare cu privire la statutul actual al celor doua Dragon Age si Mass Effect. Ambele avanseaza, dar, pe langa actualizarile lor, exista si o alta plecare la nivel inalt la BioWare.

Blogul de astazi confirma faptul ca Dragon Age Christian Dailey paraseste studioul. Dailey s-a alaturat echipei in 2018 si a lucrat la Anthem proiectul de revizuire a jocului Anthem. Cand Casey Hudson si Mark Darrah s-au retras din companie, Dailey a preluat conducerea viitorului Dragon Age joc.

„Totusi, industria jocurilor este in continua schimbare si uneori oamenii vor sa plece si sa incerce lucruri noi – intelegem, dar ne va lipsi ca prieten si coleg”, a scris Gary McKay, directorul general al BioWare.

Actualizarea reafirma echipa care este inca in picioare pentru urmatorul Dragon Age de asemenea. Mac Walters, care a condus dezvoltarea pentru Mass Effect Legendary Edition, este director de productie. Corrine Busche este director de joc, iar Benoit Houle este director de dezvoltare a produselor. McKay spune ca va „lucra, de asemenea, mai indeaproape” cu Dragon Age echipa Age Dragon Age.

in ceea ce priveste proiectul in sine, actualizarea reafirma ca Dragon Age se afla „chiar in mijlocul productiei”. Proiectul a fost finalizat anul trecut, potrivit lui McKay.

De asemenea, el noteaza ca se vorbeste in continuare despre Star Wars: The Old Republic, care tocmai a lansat o expansiune, si urmatorul Mass Effect. Anuntat la The Game Awards, noul Mass Effect este condusa de Mike Gamble, iar echipa se ocupa in prezent de crearea de prototipuri pentru noi idei si experiente.

Se pare ca aceste proiecte sunt inca departe. Un raport recent al lui Jeff Grubb in cadrul emisiunii sale GrubbSnax indica faptul ca mai sunt inca aproximativ 18 luni pana atunci, desi se afla intr-o forma buna.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *