Bilete gratuite pentru filmul Uncharted vor fi puse in vanzare pentru posesorii PS5 Legacy of Thieves

Bilete gratuite pentru filmul Uncharted vor fi puse in vanzare pentru posesorii PS5 Legacy of Thieves

Doar daca l-ati cumparat inainte de expirarea ferestrei

Daca ati cumparat sau ati facut upgrade la Uncharted: Legacy of Thieves pe PS5, se trimit e-mailuri pentru a primi gratuit Uncharted bilete gratuite la filmul Uncharted.

Considerati ca este un anunt de urgenta, dar daca ati asteptat biletul si ati cumparat/actualizat la editia PS5 in parte datorita acestei promotii, ar trebui sa primiti e-mailul in curand; daca nu ati primit deja. Al meu a sosit de curand si este destul de simplu. Trebuie doar sa mergeti pe site-ul Regal, sa gasiti o proiectie in apropierea dumneavoastra, apoi sa introduceti codul promotional din e-mail. O mostra a e-mailului pe care l-am primit direct de la Sony este mai jos, cu subiectul: „Va multumim pentru achizitia sau actualizarea la Uncharted: Colectia Legacy of Thieves – oferta promotionala.” Asa ca, daca nu o vedeti, verificati-va dosarul de spam.

Daca va intrebati daca merita sau nu sa iesiti din casa pentru acest film, raspunsul este un rasunator „poate?”. Desi exista doar un esantion mic de recenzii pana acum, raspunsul a fost destul de caldut.

Trebuie sa cititi toti termenii si conditiile pentru gratuitate Uncharted gratuit pentru bilete la film? Le gasiti aici. Aceasta este marea conditie: „Se aplica numai la achizitiile de Uncharted: Legacy of Thieves Collection efectuate intre 7 decembrie 2021, ora 06:00am PT si 3 februarie 2022, ora 23:59pm PT din PlayStation Store.”

Asa ca, daca nu l-ai achizitionat in timpul acestei ferestre, nu ai noroc. Daca ai facut-o, verifica-ti e-mailul!

Gratuit Uncharted bilete de film gratuite pe e-mail:

Chris Carter

Reviews Director, Co-EIC – Chris se bucura cu aviditate de Destructoid din 2008. in cele din urma a decis sa faca urmatorul pas, sa isi faca un cont si sa inceapa sa scrie pe blog in ianuarie 2009. Acum, este membru al personalului!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *