Beyond Good and Evil 2 se pare ca se afla inca in pre-productie

Beyond Good and Evil 2 se pare ca se afla inca in pre-productie

Potrivit unui raport, mult timp in dezvoltare Beyond Good And Evil 2 se afla inca doar in stadiul de pre-productie la Ubisoft.

Acest lucru provine dintr-un raport recent al Bloomberg care a vorbit cu dezvoltatorii titlului. in jocurile video, pre-productia se refera adesea la faza de planificare, in care anumite concepte si idei sunt puse la punct si conturate, desi in articolul Bloomberg nu sunt oferite astfel de detalii.

Beyond Good And Evil 2 a fost anuntat la prezentarea Ubisoft de la E3 2017, in urma cu cinci ani, si s-a spus ca jocul va avea mai multe planete de explorat si ca va folosi un instrument de generare procedurala in designul sau.

De asemenea, la E3 2018 s-a anuntat ca HitRecord – fondata de actorul Joseph Gordon-Levitt – va face crowdsourcing pentru a introduce in joc lucrarile fanilor. S-a anuntat ca muzica si elementele vizuale vor fi aduse de la fanii entuziasti. Gordon-Levitt a raspuns apoi la ingrijorarile comunitatii cu privire la munca voluntara care sta la baza jocului.

„Sincer, aceasta ingrijorare a fost oarecum dureroasa de auzit. Nu este deloc asa cum cred eu despre procesul creativ al comunitatii noastre”, a scris el. in postare nu s-a mentionat nimic despre structura de plata, desi unele proiecte timpurii indica faptul ca HitRecord poate plati de la mai putin de o lira sterlina pana la sute de lire sterline.

Studioul care lucreaza la Beyond Good and Evil 2, Ubisoft Montpellier, face in prezent angajari pentru un proiect neanuntat, potrivit anunturilor de angajare. Cele mai recente stiri oficiale despre joc dateaza din 2020, unde se spunea ca parteneriatul cu HitRecord era inca in curs de desfasurare si ca productia pentru joc era „in plina desfasurare”.

in alta ordine de idei, compozitorii din spatele jocului original Halo au dat in judecata Microsoft pentru drepturi de autor neplatite care dateaza de peste 20 de ani si ar putea depune o actiune in incetare pentru a bloca serialul TV.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *