Bethesda prezinta planuri interesante pentru Fallout 76 mai tarziu in 2022

Bethesda prezinta planuri interesante pentru Fallout 76 mai tarziu in 2022

O noua foaie de parcurs se apropie

Bethesda’s Fallout 76 2022 se anunta in curand, studioul urmand sa publice o foaie de parcurs pentru restul anului.

Potrivit unei noi postari pe blog, aceasta stire include „planuri interesante” pentru joc, care urmeaza sa apara in cursul acestui an. Sezonul 8 este tachinat, la fel ca si actualizarea Invaders from Beyond despre care stiam (despre care acum stim ca va veni pe 1 martie); dar dupa aceea, urmeaza un calendar al comunitatii pentru primavara, alaturi de stiri despre ce sa ne asteptam pentru restul anului 2022. Sunt vesti bune pentru fani, deoarece dezvoltarea nu pare sa incetineasca prea curand: cel putin pe tot restul anului.

Iata declaratia completa:

„stim ca in ultimele saptamani am fost putin cam putini anuntatori, dar asta pentru ca lucram din greu la ceea ce va urma. Avem planuri interesante pentru Fallout 76 in acest an si abia asteptam sa le impartasim cu comunitatea in foaia de parcurs 2022, putin mai tarziu in aceasta luna.

Ramaneti pe Fallout.com in urmatoarele saptamani pentru o privire in profunzime asupra actualizarii Invaders from Beyond in urmatorul nostru Dev Dive Video, pentru a vedea o avanpremiera a sezonului 8 din Fallout 76, un nou calendar al comunitatii pentru primavara si, bineinteles, foaia de parcurs din acest an. Multumim tuturor celor din comunitate pentru ca au ramas alaturi de noi si pentru ca ne ajuta in continuare sa facem din Appalachia cel mai grozav loc in care sa ne petrecem zilele post-apocaliptice.”

in viitorul apropiat, Ziua Fasnacht este in curs de desfasurare, urmand sa se desfasoare pana pe 22 februarie. Ca o reamintire, Fasnacht Day oglindeste sarbatoarea din viata reala (care are loc in multe locuri, precum si in Helvetia, Virginia de Vest) si ofera jucatorilor XP si bunatati, pe langa activitatile de sezon.

Bonusul „extra weekly challenge” este, de asemenea, in vigoare acum pentru tabloul season pass, care ofera „cateva provocari in plus” pentru a te face sa treci peste limita pentru a-ti maximiza rangul in pass.

Chris Carter

Reviews Director, Co-EIC – Chris se bucura cu aviditate de Destructoid inca din 2008. in cele din urma a decis sa faca urmatorul pas, sa-si faca un cont si sa inceapa sa scrie pe blog in ianuarie 2009. Acum, el este membru al personalului!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *