Bethesda Launcher devine offline; drepturile de joc sunt mutate pe Steam

Bethesda Launcher devine offline; drepturile de joc sunt mutate pe Steam

Bethesda Launcher este pe cale sa muste praful. Bethesda insasi a anuntat vestea ieri, dezvaluind ca procesul de migrare catre Steam va incepe la inceputul lunii aprilie. incepand cu luna mai, Bethesda Launcher nu va mai fi accesibil.

Utilizatorii nu vor pierde nimic, deoarece toate jocurile si portofelele lor vor fi transferate pe Steam.

Foaia de parcurs Fallout 76 2022 include o invazie extraterestra, o calatorie in Pittsburgh si multe altele

i: Voi avea acces la jocurile pe care le detin pe lansatorul Bethesda.net disponibile pe Steam?
R: Da. Va trebui sa urmezi pasii pentru a transfera informatiile contului tau Bethesda.net in contul tau Steam. Odata ce procesul de migrare catre Steam va fi disponibil, vom anunta pe toata lumea si vom actualiza acest FAQ cu linkul unde si cum sa migrezi. Va rugam sa retineti ca puteti incepe acest proces in orice moment dupa ce va fi disponibil, dar in luna mai nu veti mai putea sa va jucati jocurile achizitionate pe lansatorul Bethesda.net. in luna mai nu veti pierde accesul la Biblioteca dvs. pe Bethesda.net, ci doar posibilitatea de a le juca pe lansator.

i: Ce se intampla cu progresia si salvarile mele de jocuri?
R: in cazul in care alegeti sa va transferati biblioteca Bethesda.net in contul Steam, va vom oferi instructiuni despre cum sa migrati progresia si salvarile jocurilor pe contul Steam, acolo unde este posibil, astfel incat sa puteti continua sa jucati de unde ati ramas. Unele salvari se vor transfera automat, insa pentru altele va fi nevoie sa le copiati manual in dosarul Steam. Vom avea mai multe informatii despre transferul manual al salvarilor in curand. in acest moment, ne asteptam ca aproape toate salvarile sa poata fi transferate automat sau manual, cu exceptia Wolfenstein: Youngblood, care in prezent nu poate fi transferat.

Soldurile de moneda virtuala si suplimentele de joc, cum ar fi DLC si skin-urile din joc, se vor transfera automat.

i: Moneda mea virtuala din joc (Atomi etc.) va fi transferata pe Steam?
R: Da. Portofelul tau Bethesda.net se va transfera pe Steam dupa ce ai finalizat procesul de transfer.

Anterior, compania a incercat din rasputeri sa impinga jucatorii catre Bethesda Launcher, inclusiv prin exclusivitatea temporara a unor jocuri pentru PC precum Fallout 76 si Rage 2. Cu toate acestea, a fost doar o chestiune de timp pana cand Bethesda Launcher a fost scos din uz dupa ce Bethesda a fost achizitionata de Microsoft, care este interesata doar de sustinerea propriului magazin si a Steam.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *