Bethesda isi retrage propriul launcher si va muta toate jocurile pe Steam

Bethesda isi retrage propriul launcher si va muta toate jocurile pe Steam

Bethesda a anuntat ca lansatorul Bethesda.net se va inchide in luna mai a acestui an, desi eforturile de migrare a continutului sau catre Steam vor incepe din aprilie.

Ieri (23 februarie), Bethesda a impartasit faptul ca „retrage Bethesda Launcher si se muta pe Steam”.

Acest lucru inseamna ca, incepand cu luna aprilie, utilizatorii vor putea sa migreze orice titlu Bethesda Launcher – si fondurile stocate in acesta – pe Steam.

рџ“Ј ATENtIE JUCaTORI PC: Retragem Bethesda Launcher si ne mutam la Steam.

Iata tot ceea ce veti dori sa stiti despre ce sa va asteptati si cum sa va migrati biblioteca Bethesda pe Steam: https://t.co/KBBokFeZkt pic.twitter.com/f0KWBqd0kpp

Bethesda a adaugat ca, incepand din luna mai, „nu veti mai putea sa va jucati si sa va accesati jocurile din cadrul Bethesda.net Launcher”.

in ceea ce priveste transferul salvarilor intre platforme, compania a spus ca „unele salvari se vor transfera automat, insa pentru altele va fi nevoie sa le copiati manual in folderul Steam”.

„in acest moment, ne asteptam ca aproape toate salvarile sa poata fi transferate automat sau manual, cu exceptia Wolfenstein: Youngblood, care in prezent nu se poate transfera”, a adaugat studioul.

Iarna nucleara Fallout 76. Credit imagine: Bethesda Softworks

Desi Launcher-ul va fi retras, jucatorii vor avea in continuare nevoie de conturile Bethesda.net pentru a se conecta la unele jocuri si pentru a-si pastra modurile si skin-urile.

in ceea ce priveste subiectul mutarii Fallout 76 pe Steam, Bethesda a publicat un articol separat care abordeaza aceasta mutare. Jucatorii isi vor pastra toate atomiile la transferul pe Steam, iar lista de prieteni a jocului va fi, de asemenea, transferata.

Singura alta modificare unica la Fallout 76 este ca, daca un jucator are un abonament anual, toti atomii ramasi din abonamentul sau vor fi creditati deodata. Din aprilie, Fallout 1 abonamentele nu se vor reinnoi automat prin intermediul Steam.

in alta ordine de idei, Activision ar fi amanat urmatorul joc Call Of Duty din linia principala pana in 2023. Un purtator de cuvant al Activision a declarat ca studioul are „o lista interesanta de jocuri premium si free-to-play Call Of Duty pentru acest an, anul viitor si mai departe”.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *