Behemoths Nergal Hypes Up The Blacktail PC Demo Launch Today
|

Behemoths Nergal Hypes Up The Blacktail PC Demo Launch Today

Un demo pentru Blacktail al dezvoltatorului The Parasight, un joc de aventura suprarealist la prima persoana care implica folclorul slav si Baba Yaga, se lanseaza astazi in cadrul Steam Next Fest. Pentru a promova lansarea, studioul polonez l-a adus pe faimosul muzician polonez Adam „Nergal” Darski de la trupa metal Behemoth. Pe langa faptul ca este liderul trupei de metal extrem, Nergal este membru fondator al grupului country/blues/folk Me And That Man.

Demo-ul Blacktail este disponibil in perioada 21-28 februarie, asa ca asigurati-va ca il luati in timpul Steam Next Fest inainte de a disparea. Mergeti sa obtineti demo-ul aici pe Steam.

Parasight a declarat intr-o postare pe blog ca demo-ul lui Blacktail a fost „imbunatatit si extins” cu noi zone, abilitati, lupte, „si multe altele”. in total, ar trebui sa fie mai mult de doua ore de continut in demo.

„Acest demo prezinta, de asemenea, noi abilitati si abilitati de lupta, cum ar fi noul atac corp la corp Hocus, de exemplu, care va adauga fie Leech (scurgere de sanatate), fie Sunlight (asomare) in functie de faptul daca Yaga se afla pe calea raului sau a binelui. De asemenea, o noua abilitate de zona de efect Broom se va concentra pe daune sau pe controlul multimii, in functie de alegerile lui Yaga”, a declarat The Parasight.

in plus, demo-ul include un almanah in joc, un sistem de inventar actualizat si un nou mini-joc cu oua de Paste, printre alte caracteristici noi.

„Creati mitul lui Baba Yaga traind originile acestei povesti populare slave clasice in Blacktail, jocul de actiune si aventura la prima persoana de la The Parasight”, se arata intr-o linie din descrierea jocului. „Experimentati un amestec unic de lupta intensa cu arcul si povestiri intunecate, intr-o lume vibranta de basm. Alege-ti calea pentru a deveni fie gardianul padurii, fie teroarea din care sunt facute cosmarurile.”

Pe langa PC, Blacktail se indreapta spre consolele Xbox si PlayStation, desi o data de lansare nu a fost inca anuntata.

GameSpot poate primi un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *