Batman si Cyborg ar fi fost exclusi din Cameo-ul Ligii Dreptatii din finalul Peacemaker

Batman si Cyborg ar fi fost exclusi din Cameo-ul Ligii Dreptatii din finalul Peacemaker

Finalul sezonului din serialul Peacemaker a oferit fanilor mult asteptata reaparitie a Ligii Dreptatii DC, care a prezentat adaptari ale personajelor iconice din benzile desenate din DCEU.

in cadru au aparut personaje precum The Flash al lui Ezra Miller si Aquaman al lui Jason Momoa, care au avut o interactiune hilara cu Peacemaker al lui John Cena. Alaturi de aceasta, au fost prezenti si Wonder Woman si Superman, insa iteratiile personajelor lui Gal Gadot si Henry Cavill au fost inlocuite de dubluri de corp.

Chiar daca, erau dubluri de corp, fanii au apreciat faptul ca au putut vedea revenirea Ligii Dreptatii. Cu toate acestea, in finalul sezonului, intreaga echipa nu a fost prezenta, deoarece nu a fost prezent Batman al lui Ben Affleck si Cyborg al lui Ray Fisher.

Fanii au fost tinuti in intuneric cu privire la motivul pentru care James Gunn nu i-a adaugat niciodata in echipa. Mai mult decat atat, aparitia Justice League nu a abordat deloc disparitia lor, fanii lansand teorii cu privire la locul in care se aflau cei doi in acel moment.

Cu toate acestea, se pare ca Gunn avea planuri de a-i prezenta si pe cei doi, dupa ce o dublura pentru Batman al lui Ben Affleck a postat despre faptul ca filmarea sa a fost taiata din produsul final.

Citeste si: „Nu mai este nevoie de o filmare: seful Marvel, Kevin Feige, confirma ca Avengers: Endgame a fost ultima data cand i-am vazut pe cei 6 mari impreuna

intr-o postare pe Instagram, actorul Matt Turner a declarat ca rolurile lui si al lui Cyborg au fost eliminate din finalul sezonului, in legenda.

Nu este clar de ce directorii de la DC au impiedicat ca Batman si Cyborg sa apara in aceasta scena epica. Pe de o parte, fanii au teoretizat ca omisiunea lui Cyborg ar fi putut proveni din dusmania sa cu sefii de la Warner Bros.

Cu toate acestea, fanii nu pot intelege eliminarea iteratiei lui Affleck a personajului, deoarece actorul va mai relua rolul inca o data in cursul acestui an pentru filmul The Flash. Multi fani au sugerat ca, avand in vedere ca filmul The Batman al lui Robert Pattinson va fi lansat peste cateva saptamani, Gunn ar fi fost nevoit sa elimine cameo-ul Cavalerului Negru pentru a preveni confuzia in randul fanilor.

in cele din urma, desi cameo-ul Ligii Dreptatii din Peacemaker a fost grozav, cu siguranta s-a simtit un pic gol fara Batman si Cyborg. Cu toate acestea, fanii spera ca intreaga echipa sa se intoarca in curand intr-un proiect viitor.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *