Batman preia Fortareata Singuratatii a lui Superman in noua serie DC

Batman preia Fortareata Singuratatii a lui Superman in noua serie DC

Batman poate ca are un plan pentru aproape orice, dar este totusi un om obisnuit. Dar ce se intampla cand Batman primeste brusc controlul unora dintre cele mai puternice arme din Universul DC? Aceasta este premisa din spatele unei viitoare serii DC Comics botezata Batman: Fortress.

Scrisa de Gary Whitta de la Rogue One: A Star Wars Story si desenata de Darick Robertson, co-creatorul Transmetropolitan si The Boys, Fortress exploreaza ce se intampla atunci cand Batman este fortat sa raspunda la o invazie extraterestra. Cu Superman disparut in misiune, Batman nu are de ales decat sa preia comanda Fortaretei Singuratatii si sa dezlantuie toate instrumentele din vastul sau arsenal pentru a lupta impotriva invadatorilor.

Iata descrierea oficiala a DC pentru seria limitata de opt numere:

Cand o nava extraterestra necunoscuta intra in atmosfera Pamantului, perturband energia si comunicatiile globale si aruncand planeta in haos, lumea se intreaba… unde este Superman atunci cand este nevoie de el cel mai mult? in absenta misterioasa a ultimului fiu al Kryptonului, Batman trebuie sa adune restul Ligii Dreptatii pentru a contracara amenintarea extraterestra… dar mai intai, trebuie sa inabuse un val de crime pe strazile innegrite ale orasului Gotham! Gary Whitta (Rogue One: A Star Wars Story) si Darick Robertson (The Boys) isi unesc fortele pentru a da peste cap tot ce crezi ca stii despre Superman in noua mini-serie de benzi desenate DC Batman: Fortareata, lansata in luna mai!

„Aceasta a fost prima mea ocazie de a colabora cu co-creatorul meu Oliver, Gary Whitta, pentru DC, pe un personaj care este unul dintre preferatele mele din toate timpurile de desenat”, a declarat Robertson in comunicatul de presa al DC. „Ma simt cel mai bine creand arta pentru aceasta serie si cu prietenul meu si editorul original al The Boys, Ben Abernathy, la carma, a fost un proiect de vis, cu o multime de rasturnari de situatie si surprize pentru cititori!”.

„intotdeauna a fost visul meu sa scriu o poveste cu adevarat epica despre Batman, una care sa se inspire din unele colturi intunecate si neasteptate ale universului DC”, a declarat Whitta. „Oportunitatea de a colabora din nou cu prietenul meu Darick Robertson face ca acest lucru sa fie cu atat mai dulce. Sper ca impreuna am facut dreptate unora dintre cele mai emblematice personaje DC, reinventand in acelasi timp tot ceea ce credeai ca stii despre ele…”.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *