Baldurs Gate 3 Patch 7 adauga clasa Barbarian si arme improvizate

Baldurs Gate 3 Patch 7 adauga clasa Barbarian si arme improvizate

Patch 7 pentru Baldur’s Gate 3 a aparut acum, iar notele de patch dezvaluie o actualizare considerabila a RPG-ului – inclusiv o noua clasa Barbarian si o functie de arme improvizate care permite multa creativitate.

Ieri (15 februarie), Larian Studios a impartasit notele de patch-uri pentru cea mai recenta Baldur’s Gate 3 actualizare.

Cel mai mare adaos pentru multi jucatori va fi probabil noua clasa Barbarian, care vine cu doua subclase. Prima se numeste Berserker, care le permite jucatorilor sa acumuleze furie pentru a provoca mai multe daune si sa foloseasca arme improvizate ca actiune bonus. A doua subclasa este Wildheart, care „manuieste abilitati de lupta feroce inspirate de vultur, elan, tigru, urs sau lup”.

Pentru a ne asigura ca barbarii sunt reflectati in lume, unele NPC-uri au fost transformate retrospectiv in barbari si „vor actiona in consecinta”.

De asemenea, a fost adaugata si improvizarea armelor, care va permite jucatorilor sa ridice si sa lupte cu „mobilier, instrumente, animale, membre si NPC-uri”. Abilitatea de a arunca lucruri (inclusiv oricare dintre cele de mai sus) a fost extinsa, iar Larian Studios le sugereaza jucatorilor „sa starneasca dusmanii aruncand un bursuc in ei sau yeet un goblin pentru a le testa aerodinamica”.

Baldur’s Gate 3. Credit: Larian Studios

Daca incerci sa adopti o abordare mai sireata, modul in care este iluminata o zona iti va afecta acum sansele. incercarea de a te ascunde de un NPC va fi „mai precis afectata de cat de intuneric este”, in timp ce exista mai putine sanse sa ratezi un atac intr-o zona mai luminoasa.

in afara luptei, patch-ul 7 revizuieste, de asemenea, interfata HUD UI si are o bara de acces „mai intuitiva si mai putin aglomerata”, precum si vizualizari imbunatatite pentru foaia de caractere si interfetele panoului de partid.

Actualizarea adauga o multime de alte modificari de echilibru si corectii ale calitatii vietii, asa ca dincolo de cele mai importante, merita sa aruncati o privire la versiunea completa Baldur’s Gate 3 patch notes pentru a vedea ce este diferit.

in alta ordine de idei, jucatorii din Destiny 2 rateaza cutscene-ul care incheie acest sezon, deoarece alti jucatori il sar in locul lor.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *