Baldurs Gate 3 adauga Barbarian si isi revizuieste interfata cu Patch 7

Baldurs Gate 3 adauga Barbarian si isi revizuieste interfata cu Patch 7

Pentru cei cu inima salbatica

Un nou patch pentru Baldur’s Gate 3 intra astazi in functiune, adaugand mai multe caracteristici la RPG-ul cu acces anticipat. si, desi adaugarea clasei Barbarian ar putea fi elementul cel mai important, revizuirile interfetei de utilizator si altele sunt cele care mi-au atras cu adevarat atentia.

Baldur’s Gate 3 Patch 7, denumit „Absolute Frenzy”, aduce clasa haotica si furioasa Barbarian in lista de optiuni. in cadrul Barbarian sunt doua subclase, Wildheart si Berserker. Primul poate alege o Bestial Heart pentru a le da putere, oferindu-le optiuni precum o scufundare a vulturului, adaugand in acelasi timp si noi piercing-uri. Berserkerii, intre timp, imbratiseaza furia si pot folosi atacuri precum Frenzied Strike.

Armele improvizate vin si ele la Baldur’s Gate 3 in acest patch, permitand personajelor sa manuiasca obiecte ca arme mortale, atata timp cat acestea indeplinesc raportul corect dintre Forta si greutate. Asta inseamna ca poti sa omori in bataie un goblin cu un alt goblin? Da, da, asa este. Un adaos foarte potrivit pentru actualizarea Barbarian.

Armele aruncate primesc, de asemenea, o actualizare, la fel ca si furtisagul si explorarea. Cea mai mare realizare a actualizarii pentru mine, totusi, a fost revizuirea totala a interfetei de utilizare pe care a introdus-o Larian Studios. Este mult mai rationalizata si mai usor de citit, una dintre adaugirile mele preferate fiind un ecran de inventar cu fereastra. Patch 7 introduce, de asemenea, noi Magic Loot si imbunatatiri la o multime de cutscene.

Se simte ca un mare pas spre reperul 1.0. Am fost invitati sa ii punem sefului Larian, Swen Vincke, cateva intrebari despre actualizare inainte de Panel From Hell de astazi. Cand a fost intrebat despre lansarea 1.0, Vincke a spus ca Larian mai are inca „aproximativ un an de dezvoltare in acest moment”. Lista de lucruri de facut se bifeaza, dar trebuie sa indeplineasca reperele lor interne.

„Din nou, o tot repetam, calitatea este punctul nostru final de decizie”, a spus Vincke. „Vrem ca totul in joc sa fie la un anumit nivel de calitate. Atata timp cat nu atinge acest nivel, nu il vom lansa. Dar ne apropiem din ce in ce mai mult de atingerea a ceea ce avem ca punct de referinta intern pentru nivelul de calitate pe care dorim sa il atingem.”

in acest moment, Larian Studios spune ca asteptarile sale sunt urmatoarele Baldur’s Gate 3 va parasi Early Access in 2023. Asta mi se pare ca este foarte departe, dar fiecare Patch nou a adaugat o bogatie destul de substantiala la ceea ce este deja in joc. Mi-am propus sa il iau din nou cand va fi disponibila varianta completa, dar este greu sa nu vrei sa nu invarti un nou personaj dupa ce vezi un barbar aruncand un goblin pe harta.

Patch 7 pentru Baldur’s Gate 3 este disponibil astazi in Early Access.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *