Babylons Fall va primi un demo la sfarsitul acestei luni

Babylons Fall va primi un demo la sfarsitul acestei luni

PlatinumGames a anuntat ca RPG-ul sau de actiune cooperativa Babylon’s Fall va primi un demo jucabil la sfarsitul acestei luni.

Lansat pe 25 februarie, demo-ul pentru PS4 si PS5 va permite jucatorilor sa incerce jocul in modul cooperativ cu patru jucatori, cu o saptamana inainte de data oficiala de lansare a jocului – 3 martie.

Potrivit GamesTalk (tradus de VGC), desi demo-ul jucabil va fi disponibil doar pe consolele PlayStation, o versiune de incercare pe Steam este asteptata la „sfarsitul lunii martie”.

Astazi (14 februarie), Square Enix a anuntat, de asemenea, ca Babylon’s Fall va primi, de asemenea, actualizari pe scara larga numite „sezoane” la fiecare trei luni.

Primul sezon, numit The Eternal Ziggurat, va fi lansat in aceeasi zi cu demo-ul si va dura pana la 31 mai. Primul sezon premium battle pass va fi disponibil gratuit pentru a sarbatori lansarea.

„Niciun echipament puternic nu va fi disponibil ca parte a achizitiilor suplimentare”, a adaugat dezvoltatorul. „Battle Pass iti permite sa castigi recompense pe baza jocului tau, inclusiv echipamente cosmetice, emotes, stampile si materiale. Tot continutul viitor al jocului este separat si inclus gratuit odata cu achizitionarea jocului!”

Babylon’s Fall este un titlu de serviciu live de la studioul din spatele Nier: Automata si poate fi jucat solo sau in multiplayer online co-op.

Jocul a fost dezvaluit initial in timpul E3 2018, dar actualizarile de dezvoltare de la PlatinumGames au fost tacute pana cand un nou trailer de gameplay a fost impartasit la The Game Awards 2021 anul trecut.

Jucatorii vor prelua rolul unui Sentinel in RPG-ul de actiune cooperativa si vor face echipa cu alti trei jucatori pentru a revendica Turnul Babel. De asemenea, pot fi alese si personalizate diferite stiluri de joc cu tipuri de arme, abilitati si abilitati variate.

in alta ordine de idei, o camera secreta, din zilele noastre, din Pokemon Legends: Arceus a fost descoperita de un jucator, ceea ce i-a determinat pe altii sa speculeze ca ar putea fi continut taiat.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *