Babylons Fall Demo vine pe PS mai tarziu in aceasta luna

Babylons Fall Demo vine pe PS mai tarziu in aceasta luna, iar pe PC luna viitoare

in aceasta dimineata, Square Enix si PlatinumGames au gazduit cea de-a treia transmisie oficiala pe YouTube, dezvaluind ca un demo pentru Babylon’s Fall va fi lansat la sfarsitul acestei luni pe PlayStation 4 si PlayStation 5.

Mai exact, va fi disponibil pentru descarcare incepand cu 25 februarie, data care marcheaza si inceputul primului sezon al serviciului live, numit Eternal Tower. Acest sezon va dura pana pe 31 mai si este cuplat si cu un Battle Pass. La fel ca in cazul majoritatii Battle Pass-urilor, va exista o piesa gratuita si o piesa Premium, care in mod normal costa 1.000 Garaz (moneda din joc), dar care va fi gratuita pentru acest prim sezon. Un demo pentru PC va fi lansat si el pe Steam, desi cu o luna mai tarziu, spre sfarsitul lunii martie.

Bayonetta 3 va avea o multime de elemente noi; Dev vrea sa termine Scalebound daca Microsoft este dispus sa faca acest lucru

Preachizitionarea editiei Digital Deluxe Edition de 100 de dolari le acorda jucatorilor acces anticipat timp de trei zile, pe langa pachetul de haine Gideon, pachetul de haine Zu, pelerina Legatus, pelerina Winged si accesoriul Acanthus Frontlet.

Babylon’s Fall nu l-a impresionat tocmai pe Francesco in timpul Closed Beta, asa cum a subliniat in previzualizarea sa hands-on.

Chiar daca cam totul in Babylon’s Fall are nevoie de multa munca, o problema este clar deasupra tuturor celorlalte. Experienta actuala din Babylon’s Fall nu prezinta nimic care sa stimuleze munca in echipa, in afara de valorile ridicol de mari ale punctelor de lovire ale inamicilor care fac ca bataliile sa dureze mult prea mult. Nu exista abilitati unice care necesita mai multi jucatori pentru a fi activate, nu exista zone care pot fi explorate doar ajutandu-ne unii pe altii si nu exista nicio modalitate de a sprijini un alt jucator in lupta, in afara de a te alia cu acelasi inamic. in timpul timpului petrecut in cadrul versiunii beta inchise, am jucat de multe ori solo si chiar nu am putut spune care este diferenta. Adaugati caracteristicile limitate de comunicare si nu putem decat sa ne intrebam de ce Platinum Games dezvolta un joc axat pe co-op.

Asa cum stau lucrurile in prezent, Babylon’s Fall are un oarecare potential, dar mai este mult de lucru pentru ca jocul sa devina cu adevarat distractiv. in calitate de fan masiv Platinum Games, am fost putin dezamagit de ceea ce am experimentat in timpul closed beta. Sa speram ca studioul poate schimba lucrurile inainte de lansarea oficiala a jocului.

Babylon’s Fall va fi lansat pe 3 martie pentru PC, PS4 si PS5.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *