Awakening pe PlayStation este fals

Awakening pe PlayStation este fals

SNK Global a negat rapoartele de Metal Slug: Awakening urmand sa ajunga pe PlayStation 4 si PlayStation 5, dupa ce a fost dezvaluit un trailer „fals”.

Fanii jocului Metal Slug au fost entuziasmati atunci cand un cont de Twitter a distribuit ceea ce parea a fi un trailer de gameplay al unui joc bazat pe seria Metal Slug din seria Slug Metal Slug. Contul de pe Twitter s-a referit in biografia sa la eforturile sale de „restaurare a clasicilor pentru a le face pofta fanilor vechi si noilor fani”, insa la momentul redactarii acestui articol a fost eliminat de pe Twitter la scurt timp dupa ce SNK l-a numit „fals”.

“Metal Slug: Trezirea a fost anuntat de un cont neoficial”, se arata intr-un tweet de pe contul oficial de Twitter al SNK Global, care adauga ca „aceasta stire este falsa, asa ca va rugam sa fiti atenti la ceea ce cititi online”.

METAL SLUG: AWAKENING a fost anuntat de un cont neoficial.

in ultima vreme, am vazut si anunturi referitoare la jocul turn-based Metal Slug Tactics de asemenea. Desi nu exista inca o data de lansare in carti pentru acesta, fanii vor fi usurati sa stie ca cel putin este real.

Primul nou episod al jocului de Metal Slug de la Metal Slug XX in 2009, Metal Slug Tactics incetineste gameplay-ul obisnuit al seriei „run-and-gun” pentru a da o turnura tactica lucrurilor. Desi detaliile sunt putine in acest moment, va exista, de asemenea, un element „roguelike” pentru a adauga mai mult factor de reluare a jocului.

in alta parte, in domeniul jocurilor, o companie de asigurari a declarat ca cererile de despagubire legate de VR au crescut cu 31% in 2021. O cerere de despagubire a inclus un barbat care a aruncat un controler in televizor atunci cand un zombi a sarit la el in joc, in timp ce o alta spune ca un copil a distrus doua „figuri de designer” atunci cand a dat cu mana pe ceva in VR.

De asemenea, Capcom a dezvaluit o numaratoare inversa care speram ca va duce la un nou Street Fighter nou. Numaratoarea inversa se incheie duminica (20 februarie), care coincide cu evenimentul companiei Street Fighter Pro Tour Season Final al companiei.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *