Automata va primi o adaptare anime - Destructoid

Automata va primi o adaptare anime – Destructoid

Puterea zeilor roboti si a anime-urilor

Se pare ca Nier: Automata este urmatorul la rand pentru o adaptare animata. Square Enix a anuntat aseara ca o Nier: Automata anime este pe drum.

Detaliile sunt putine in acest moment in ceea ce priveste locul in care va fi creata adaptarea. Compania de productie anime Aniplex a impulsionat vestea pe retelele lor de socializare, dar nu pare ca un studio a fost anuntat oficial inca.

in timp ce detaliile de productie sunt rare, am primit un scurt teaser. Acesta o prezinta pe una dintre protagonistele 2B, si fara indoiala „principala”, alaturi de capsula ei. Iar stilul de animatie doar in teaser este deja destul de rad.

Exista, de asemenea, un site web pentru proiect, desi nu are alte detalii sau indicii. Totusi, are si alte opere de arta minunate in fundal.

Vestea despre anime a venit ca parte a celebrarii celei de-a 5-a aniversari pentru Nier: Automata. Au trecut cinci ani de cand povestea lui 2B, A2 si 9S a fost lansata pentru prima data, iar de atunci a fost un concurent de top pe scena RPG. Chiar si intr-un an care a fost impanzit cu jocuri excelente, Nier: Automata‘s story of despair, hope, destin si determinare rezista.

Se intampla cu adevarat.

Sa vezi aceasta poveste animata ar putea fi destul de tare, daca este realizata bine. Au existat o multime de adaptari anime ale jocurilor video asa si asa, dar Nier: Automata are suficient stil, poveste si substanta pentru a fi o baza buna pentru ceva. Daca nu altceva, luptele ar trebui sa fie amuzante de urmarit. Cineva sa il sune pe Ufotable.

Sa speram ca vom afla mai multe despre Nier: Automata anime in curand. intre timp, Square Enix a confirmat, de asemenea, ca viitorul RPG de actiune Babylon’s Fall va primi niste Nier: Automata si continut.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *