Automata TV Anime este in lucru anunta Square Enix

Automata TV Anime este in lucru anunta Square Enix

NieR: Automata a implinit oficial cinci ani, dar proiectele inspirate de colaborarea Platinum Games/Square Enix nu par sa incetineasca deloc. De exemplu, in timpul transmisiunii live NieR: Automata 5th Anniversary, a fost anuntat faptul ca un nou anime TV bazat pe joc este in lucru. Nu se stie inca ce studio va produce anime-ul, dar a fost lansat un scurt teaser trailer, care prezinta un stil artistic foarte apropiat de cel al jocului original. il puteti vedea, mai jos.

A fost anuntata colaborarea Babylon’s Fall x NieR: Automata

Nu sunt prea multe de spus, dar tot sunt intrigat. Iata anuntul oficial al Square Enix pentru NieR: Automata (tradus prin Google, asa ca iertati orice formulare usor ciudata).

Popularul joc RPG de actiune NieR: Automata a fost lansat de Square Enix pe 23 februarie 2017 si s-a vandut in peste 6 milioane de unitati in intreaga lume. Am anuntat decizia de a face o animatie TV in „NieR: Automata 5th Anniversary Live Broadcast”, care a fost livrata astazi, la doar 5 ani de la lansare.

NieR: Automata este un RPG de actiune produs de Square Enix si dezvoltat de PlatinumGames. Scena este un viitor indepartat in care fiintele umane s-au mutat pe Luna in fata fortei coplesitoare a „masinilor forme de viata” pe care extraterestrii le dezlantuie. 2B apartinand unitatii de androizi Yorha, recent organizata, se vor arunca intr-o lupta acerba pentru a recuceri pamantul. Odata cu ridicarea interdictiei privind aceste informatii, am lansat o noua imagine desenata de mana si un trailer pentru a anunta decizia de a anima [jocul].

Anime-ul nu este singurul continut nou din NieR: Automata care urmeaza sa apara – un crossover cu Babylon’s Fall de la Platinum Games este, de asemenea, in lucru (obtineti mai multe detalii despre aceasta colaborare aici).

NieR: Automata este disponibil acum pe PC, Xbox One si PS4, si poate fi jucat prin compatibilitate retroactiva pe Xbox Series X/S si PS5.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *