Atlus dezvaluie trailerul Soul Hackers 2 pentru orice
|

Atlus dezvaluie trailerul Soul Hackers 2 pentru orice, mai putin pentru Switch – Destructoid

Din fericire, imi pastrez sufletul in siguranta in spatele firewall-urilor si proxies

Capcom nu a fost singura companie cu un ceas de numaratoare inversa care duce spre ziua de astazi. Atlus a avut si ea propria chestie, dar a fost ceva mai putin misterioasa in ceea ce priveste ceea ce va fi anuntat atunci cand ceasul va ajunge la zero, avand in vedere ca site-ul era special pentru Soul Hackers. Dis-de-dimineata, dezvoltatorul a tras cortina pe Soul Hackers 2 trailer si arata al naibii de bine. Din pacate, acesta este unul dintre acele trailere cu restrictii de varsta pe care YouTube insista sa le vezi pe site-ul sau.

in Soul Hackers 2, jucatorii vor prelua rolul lui Ringo, o inteligenta artificiala super-inteligenta, in timp ce vor face echipa cu diversi aliati pentru a salva lumea de la o condamnare sigura. Jocul este o continuare mult, mult, mult, mult, mult, mult asteptata a lui Devil Summoner: Soul Hackers, care a fost lansat initial in 1997 pe Sega Saturn. Un port 3DS a fost lansat in 2013, care a adus jocul la o audienta mondiala. Daca nu l-ati jucat inca, amintiti-va ca mai aveti doar un an pana cand eShop-ul 3DS se inchide.

Soul Hackers 2 se va lansa pe 26 august 2022, pentru PlayStation 4, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X|S si PC. in mod curios, comunicatul de presa japonez pentru joc enumera versiunile Xbox ca fiind doar de descarcare. Sunt sigur ca un port Switch va sosi candva dupa ce consola va primi Persona 5 Royal.

Apropo de P5, costumele pentru Phantom Thieves vor fi disponibile in Soul Hackers 2 ca DLC de precomanda, desi deocamdata acest lucru este promovat doar pe site-ul japonez.

CJ Andriessen

Exact ceea ce are nevoie internetul: inca un tip alb care scrie despre jocuri video.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *