Ati terminat astazi Wordle-ul zilnic? Iata cele mai bune alternative pentru a juca | Jocuri | Divertisment

Ati terminat astazi Wordle-ul zilnic? Iata cele mai bune alternative pentru a juca | Jocuri | Divertisment

Fanii Wordle care au terminat deja provocarea zilnica de cinci cuvinte pentru ziua de azi nu trebuie sa stea degete in sus pana cand vor mai incerca o data. in timp ce Wordle este alegerea preferata de fanii jocurilor de cuvinte, senzatia de succes de pe internet nu este singura alegere daca doriti sa va testati mintea. Exista o multime de alte jocuri de tip Wordle, de la replici exacte care va permit sa jucati mai mult de o data pe zi, pana la jocuri tematice, cum ar fi un joc de cuvinte „Stapanul inelelor” – sau unul putin mai obraznic.

in contextul in care exista temeri ca Wordle ar putea inceta sa mai fie free-to-play in viitor, in urma achizitiei sale de catre The New York Times, este esential sa stiti ce mai exista pe piata, pentru a nu fi prinsi din urma si a va bucura in continuare de jocurile de tip Wordle in fiecare zi.

Din fericire, site-ul de meditatii lingvistice online Preply a cercetat internetul pentru a gasi cele mai bune alternative Wordle de pe piata.

Daca sunteti in cautarea unui joc alternativ la Wordle, atunci iata ce trebuie sa stiti…

Buna ziua Wordl

Unul dintre lucrurile unice despre Worlde este ca poti juca doar o singura data pe zi. Dupa ce ati incercat sa rezolvati Wordle-ul zilnic (si ati ghicit cu succes sau fara succes), atunci asta e tot pentru sfarsitul zilei, pana cand se reimprospateaza provocarea cu cuvinte din cinci litere.

Daca nu puteti astepta pana cand site-ul oficial Wordle se actualizeaza, atunci vestea buna este ca puteti merge la Hello Wordl.

Acest site ofera exact acelasi joc ca si Wordle, insa va va permite sa jucati de cate ori doriti in fiecare zi.

Joaca Hello Wordl

Absurdle

Pentru muritorii de rand ca mine, versiunea obisnuita a Wordle ofera cu usurinta o provocare suficient de mare.

Cu toate acestea, daca esti genul de persoana care crede ca ar putea sa dea cu usurinta un as la Countdown, atunci s-ar putea sa cauti ceva mai provocator.

Daca acesta este cazul, atunci Absurdle este jocul potrivit pentru tine. Acest spin-off sporeste dificultatea prin schimbarea cuvantului tinta dupa fiecare incercare.

Din fericire, daca aveti noroc si obtineti o litera galbena sau verde, atunci acest lucru va fi luat in considerare mai departe.

Joaca Absurdle

Mathler

Daca matematica este mai degraba forfota ta, atunci Mathler este cel care ti se potriveste.

La fel ca in cazul creatiei originale a lui Josh Wordle, vei avea sase incercari pentru a afla calculul secret al unui numar care ti se ofera.

La fel ca in cazul Wordle, numerele corecte si simbolurile corecte, precum plus, minus si impartire, vor aparea in verde sau galben, iar tu poti chiar sa impartasesti scorul corect pe Twitter.

Joaca Mathler

Taylordle

Este Taylor Swift, icoana muzicii country si pop, unul dintre artistii tai favoriti?

Daca da, atunci Taylordle este jocul perfect pentru tine! La fel ca in cazul jocului Wordle, trebuie sa ghicesti un cuvant din cinci litere – dar de data aceasta raspunsul se bazeaza pe cantareata Shake It Off.

Avand in vedere ca exista doar atat de multe cuvinte de cinci litere legate de talentata cantareata si compozitoare, daca esti un mare fan al vedetei din Love Story, sunt sanse sa stii raspunsul.

Joaca Taylordle

Lordul inelelor

Pur si simplu nu se joaca un joc de Wordle…

Daca va plac operele lui JRR Tolkien si sunteti mereu gata pentru o provocare de cuvinte, atunci Lordle of the Rings este perfect pentru dumneavoastra.

Dupa cum sugereaza si numele, aceasta este o versiune a jocului Wordle cu tema „Stapanul inelelor”, in care jucatorii trebuie sa ghiceasca un cuvant din cinci litere legat de LOTR.

Joaca Lordle of the Rings

Wordle malefic

Dupa cum sugereaza si numele, Evil Wordle este un joc de cuvinte din cinci litere – care are o inima rautacioasa.

Spre deosebire de Worlde obisnuit, veti avea parte de un numar infinit de ghicitori. in timp ce acest lucru suna bine pe hartie, intregul scop al Evil Wordle este sa te fructifice – cu ajutorul AI-ului conceput pentru a se juca cu tine.

Joaca Evil Wordle

Lewdle

in cele din urma avem inca un joc tematic in stil Wordle. si acesta este perfect pentru persoanele cu o latura obraznica.

Lewdle este o versiune obraznica a jocului Wordle, in care jucatorii trebuie sa ghiceasca cuvinte nepoliticoase de cinci litere.

Probabil ca v-au venit deja cateva idei in minte, asa ca mergeti pe site-ul Lewdle si vedeti daca ghicirile voastre NSFW sunt corecte.

Joaca Lewdle

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *