Ati intarziat la petrecerea Wordle? Vrei mai mult de un puzzle zilnic? intoarceti-va pentru a incepe cu Arhiva | Jocuri de noroc | Divertisment

Ati intarziat la petrecerea Wordle? Vrei mai mult de un puzzle zilnic? intoarceti-va pentru a incepe cu Arhiva | Jocuri de noroc | Divertisment

Wordle este un joc fantastic care a luat cu asalt lumea. Aveti la dispozitie sase incercari pentru a ghici un cuvant de cinci litere, folosind procesul de eliminare pentru a va da seama ce litere se potrivesc unde. Singurul dezavantaj, insa, este ca esti limitat la un singur puzzle Wordle pe zi, lasand fanii sa vrea mai mult. Daca vrei sa te scarpini de mancarimea Wordle, sau poate vrei sa te intorci la locul de unde a inceput totul, ar trebui sa vizitezi site-ul Wordle Archive creat de fani.

Disponibila prin intermediul acestui link, arhiva neoficiala Wordle Archive contine toate puzzle-urile Wordle de la inceputuri.

La momentul redactarii acestui articol, sunt aproape 250 de puzzle-uri Wordle in care va puteti infige dintii.

Site-ul prezinta un grafic util care arata daca ati rezolvat un anumit puzzle si cate ghicitori ati facut.

Exista, de asemenea, o mana de moduri de joc suplimentare, inclusiv Random Wordle, 6 litere Wordle, Word Race si Custom Word.

Wordle cu 6 litere este mult mai greu decat puzzle-ul original, ceea ce este perfect daca aveti nevoie de o provocare.

in cazul in care nu sunteti pe deplin sigur de regulile jocului Wordle, va trebui sa ghiciti cuvantul din cinci litere in sase incercari.

Pentru fiecare ghicire, placutele cu litere vor aparea intr-una din cele trei culori. Daca tablita devine gri, litera nu apare in cuvantul pe care il ghiciti.

Daca tigla devine galbena, litera pe care ati ghicit-o se afla in cuvant, dar nu in pozitia corecta. Daca tablita devine verde, litera se afla in cuvant si in locul corect.

Site-ul va tine evidenta statisticilor, afisand numarul de raspunsuri corecte pe care le-ati reusit si numarul actual de victorii.

Daca doriti cu adevarat o provocare, Wordle are chiar si un mod greu, care poate fi activat in setari.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *