Assassins Creed Valhalla va fi free to play weekend-ul viitor

Assassins Creed Valhalla va fi free to play weekend-ul viitor

Ubisoft’s Assassin’s Creed Valhalla va putea fi jucat gratuit weekendul viitor, imediat dupa lansarea actualizarii 1.5 a jocului.

Urmatoarea expansiune majora, Dawn Of Ragnarok, se va lansa pentru Assassin’s Creed Valhalla pe 10 martie, iar inainte de aceasta Ubisoft le permite jucatorilor sa incerce gratuit jocul de baza (via GamesRadar).

Jucatorii vor putea incerca Assassin’s Creed Valhalla gratuit intre 24 si 28 februarie. Desi nu au fost impartasite detalii, este probabil ca progresul va fi transferat daca jucatorii decid sa cumpere versiunea completa a jocului.

Este timpul sa ne scufundam din nou! 🔥 Consultati prima noastra foaie de parcurs din 2022 pentru Assassin’s Creed Valhalla рџ‘Ђ.

Recent, un raport de la Bloomberg a sugerat ca Ubisoft va lansa un titlu Assassin’s Creed mai mic, care initial a fost o expansiune pentru Valhalla. Expansiunea va fi in schimb un joc de sine statator mai mic decat intrarile anterioare din serie. De asemenea, se sugereaza ca se va pune un accent mai mare pe jocul stealth, iar jocul va fi lansat fie anul acesta, fie in 2023.

O purtatoare de cuvant a Ubisoft a declarat ca firma nu comenteaza „zvonurile sau speculatiile, deoarece acestea fac un deserviciu echipelor noastre de dezvoltare si comunitatii”, inainte de a adauga ca au „o gama solida si interesanta de titluri in pregatire, atat branduri consacrate cu povesti si caracteristici noi, cat si IP-uri noi care vor continua sa schimbe peisajul jocurilor video de astazi”.

Zvonul a sugerat ca viitoarea lansare se va concentra pe personajul Basim din Assassin’s Creed: Valhalla. Vorbind cu Eurogamer anul trecut, Assassin’s Creed: Valhalla producatorul Jose Araiza a confirmat revenirea lui Basim. „Nu am de gand sa va dau mai multe detalii. Dar da, cu siguranta il veti vedea mai mult pe Basim”, a spus el.

in alta ordine de idei, discutiile de achizitie a Activision Blizzard au inceput la doar trei zile dupa ce un raport a sugerat ca Bobby Kotick era la curent cu comportamentul nepotrivit al editorului.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *