Aruncati o prima privire la noua casca

Aruncati o prima privire la noua casca

Sony a oferit o prima privire asupra castii PlayStation VR2, care a fost proiectata pentru a se potrivi cu aspectul castii PS5 de baza.

Dezvaluit pe blogul PlayStation, Hideaki Nishino, vicepresedintele senior Sony pentru experienta platformei, a explicat ca aspectul PSVR 2 a fost inspirat de aspectul curbat, alb si negru al PS5 si al celorlalte periferice ale acestuia, dar castile in sine au fost concepute pentru a se potrivi cu aspectul „orb” al controllerelor Sense VR dezvaluite anterior – care la randul lor au fost actualizate pentru a se potrivi cu schema de culori a PS5.

Nishino a intrat in detalii mai specifice, spunand ca o cheie a designului este imersiunea, „pana la punctul in care aproape ca uiti ca folosesti o casca sau un controler”. VR2 pastreaza o greutate echilibrata si o banda pentru cap reglabila, dar adauga un cadran de reglare a lentilelor, o casca mai subtire si o greutate redusa.

Castile vor include, de asemenea, o gura de aerisire pentru a permite fluxul de aer si pentru a opri aburirea lentilelor. Dupa cum s-a anuntat anterior, castile vor include si un motor pentru a oferi feedback sonor. Luneta reglabila si mufa pentru casti vor ramane in aceleasi pozitii ca pe PSVR original.

Acum am aflat cum arata castile si controllerele, am avut confirmarea numelui PSVR 2 si am auzit despre primul sau joc exclusiv, Horizon Call of the Mountain, dar inca nu avem o data oficiala de lansare – desi rapoartele anterioare o fixau ca fiind vacanta din 2022.

De asemenea, am aflat specificatiile sale si l-am comparat cu PSVR original, Oculus Quest 2 si Valve Index. Puteti consulta tabelul nostru comparativ de mai jos:

Ilustratie realizata de Amanda Flagg / IGN

Joe Skrebels este editorul executiv de stiri al IGN. Urmariti-l pe Twitter. Aveti un pont pentru noi? Vreti sa discutam un posibil articol? Va rugam sa trimiteti un e-mail la [email protected].

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *