Artistul Moon Knight sustine ca nu a fost platit pentru folosirea desenului sau in viitorul show Disney+.

Artistul Moon Knight sustine ca nu a fost platit pentru folosirea desenului sau in viitorul show Disney+.

Spectacolul Disney+ din MCU cu Oscar Isaac in rolul principal, Moon Knight, va fi lansat luna viitoare, iar in ultimele zile, fanii au aflat mai multe despre debutul live-action al personajului.

Recent, show-ul Marvel a primit un alt trailer cu mai multe imagini in timpul Super Bowl LVI, iar in afara de asta, fanii au primit si noi imagini ale personajului, care includ costumul sau de domn Cavaler.

Fanii au fost destul de incantati de adaugarea personalitatii alternative a lui Moon Knight. Desi au existat intrebari din partea comunitatii cu privire la Mr. Knight fiind introdus chiar in primul sezon, cei mai multi dintre ei au fost incantati de adaptarea stralucita a costumului din benzile desenate.

Unul dintre acesti fani care a fost destul de multumit de aceasta adaugare a fost artistul irlandez de benzi desenate Declan Shalvey, care a lucrat la seria 2014-2015 a personajului alaturi de scriitori precum Warren Ellis si Brian Wood.

intr-un tweet recent, Shalvey si-a aratat fericirea fata de introducerea unei tinute pe care a popularizat-o prin munca sa la Moon Knight. in timp ce domnul Knight a fost introdus in 2011, se pare ca serialul se va inspira in mare parte din tinuta lui Ellis, cu Oscar Isaac imbracand un costum din trei piese.

Buna ziua, domnule Knight…
Serios, asta e o nebunie. Am desenat ceva din creierul meu, iar acum este un lucru real intr-un serial de televiziune…?
Citeste si: Spider-Man: No Way Home devine al saselea film cu cele mai mari incasari din toate timpurile, cu 1,8 miliarde de dolari

Chiar daca Shalvey a fost destul de multumit de faptul ca desenul sau a fost folosit pentru serialul Disney+, se pare ca nu va primi niciun beneficiu monetar de la Marvel, deoarece a declarat ca nu a fost platit deloc, atunci cand a fost intrebat de un fan pe Twitter.

Ar fi frumos!

Aceasta nu este prima data cand un artist Marvel se opune utilizarii flagrante a desenelor sale pentru o adaptare live-action. in timpul lansarii serialului Disney+ Hawkeye, David Aja, care a lucrat la seria din 2012 a personajului impreuna cu Matt Fraction, a atacat Marvel pentru ca nu l-a platit dupa ce i-a folosit desenele pentru serial.

si mai bine: Nu mai acordati credite, incepeti sa platiti, haha.

Acest lucru a provocat un discurs major in randul fanilor de benzi desenate cu privire la faptul daca artistii ar trebui sau nu sa fie platiti pentru ca au fost o sursa de inspiratie pentru designul multor adaptari live action ale personajelor pe care le-au popularizat cu lucrarile lor.

Raspunsul lui Aja la lipsa oricarui beneficiu monetar din partea Marvel a starnit o reactie majora impotriva creatorilor, si ramane de vazut daca Moon Knight va provoca o problema similara.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *