Arca pierduta urca pe locul 2 in clasamentul jucatorilor simultani din toate timpurile la Steams

Arca pierduta urca pe locul 2 in clasamentul jucatorilor simultani din toate timpurile la Steams

Cu doar cateva zile in urma am raportat ca Lost Ark a reusit deja sa atraga un numar mare de jucatori in faza sa de acces timpuriu, care a fost deschisa proprietarilor de Founder’s Packs. La acel moment, Lost Ark se afla pe locul sase in clasamentul jucatorilor simultani din toate timpurile de pe Steam, cu un varf de 532K.

Cu toate acestea, jocul a fost de atunci lansat complet pentru jucatorii free-to-play. Am anticipat ca acest lucru ii va permite probabil sa depaseasca Amazon’s New World, aflat anterior pe locul cinci, dar Lost Ark nu s-a oprit aici. in urma cu doua zile, MMOARPG-ul a inregistrat un varf de 1 milion si 325K de jucatori, mai mare decat Cyberpunk 2077, Dota 2 si chiar Counter-Strike: Global Offensive. Acest lucru inseamna ca jocul dezvoltat de Smilegate RPG ocupa acum locul al doilea, desi foarte departe de PUBG: Battlegrounds (care ramane ferm pe primul loc, cu cele 3 milioane si 257.000 de puncte inregistrate in urma cu patru ani, la apogeul nebuniei Battle Royale).

Lost Ark debuteaza in forta, cu 532K de utilizatori simultani in ziua de Early Access

Bineinteles, un succes atat de mare vine si cu unele dezavantaje. Serverele au fost literalmente asaltate, creand cozi lungi si alte probleme. Amazon Games (editorul jocului in America de Nord, Europa, America Latina si Oceania) a anuntat masuri pentru a imbunatati situatia, inclusiv infiintarea unei regiuni separate de servere pentru Europa. Retineti ca aceasta va fi separata de restul Europei, ceea ce inseamna ca nu se va putea juca in mai multe regiuni si nici nu se va avea acces la soldurile Royal Crystal si Silver existente din Europa Centrala. Noua regiune este destinata noilor veniti, practic.

Pentru a multumi comunitatii, Amazon si Smilegate RPG ofera cateva articole gratuite care pot fi rascumparate pana pe 1 martie la ora 23:59 PT (2 martie la ora 8:59 CET):

  • Cufarul de selectie a vehiculelor (la alegere intre oricare dintre monturi)
  • Terpeion
  • Terpeion of the Shadow (Terpeion din umbra)
  • Cufarul de selectie a pielii instrumentului Visul unei nopti de vara (Midsummer Night’s Dream Instrument Skin Selection Chest)
  • Cufar cu obiecte de lupta vindecatoare x10
  • Cufar cu obiecte de lupta ofensiva x10
  • Cufarul de selectie a rapoartelor legendare x3
  • Pachet de potiuni de comert saptamanal x3
  • Pana de Phoenix x20

in orice caz, se pare ca Amazon Games a gasit o noua gaina de aur cu Lost Ark, dupa ce norocul a scazut in cazul propriului sau MMORPG, New World. Christoph Hartmann, vicepresedinte al Amazon Games, a declarat intr-un comunicat:

impreuna cu Smilegate, suntem mandri sa aducem milioane de noi jucatori din intreaga lume pentru a experimenta Lost Ark. Stilul unic de lupta plin de actiune al lui Lost Ark, impreuna cu optiunile de personalizare a claselor, aparent nesfarsite, deschid noi moduri aproape infinite de a juca intr-un univers online dinamic si in continua schimbare – exista numeroase taramuri noi de descoperit si resurse pentru care sa concurezi in aceasta lume fantastica vie.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *