Arca pierduta Mount: Cum sa obtii Raptor-ul cu dungi gri gratuit

Arca pierduta Mount: Cum sa obtii Raptor-ul cu dungi gri gratuit

Ratacirea in jurul lumii cu stil este importanta in MMORPG-uri, iar Lost Ark nu este diferit. Lumea din Arkesia este vasta si va trebui sa ajungeti rapid dintr-un loc in altul pentru a finaliza misiuni, a aduna materiale de mestesugarit si a gasi obiecte de colectie. Aici intra in joc monturile. Din pacate, noile monturi nu sunt ceva ce vei intalni prea des in aventura ta in Lost Ark. in timp ce toti jucatorii primesc un cal standard in momentele de deschidere ale jocului, poti ajunge pana la finalul jocului fara sa fi dobandit vreodata ceva mai exotic. Noile monturi sunt disponibile pentru a fi cumparate pentru bani din lumea reala ca DLC, dar daca incerci strict sa mergi pe ruta free-to-play, optiunile tale sunt mai limitate. Vestea buna este ca exista un munte care poate fi castigat gratuit, fara prea mult efort, daca stii unde sa cauti. si mai bine, aceasta vine chiar echipata cu o abilitate care iti va creste viteza pentru o perioada limitata de timp, ceea ce o face mai mult decat un simplu upgrade vizual. Iata cum sa deblocati montura Grey Stripe Raptor Mount in Lost Ark.

Cum sa deblocati Montura Raptor cu dungi gri din Lost Ark

Raptorul Grey Stripe Raptor este cu siguranta un upgrade. Credit de imagine: Arekkz Gaming

Pentru a obtine montura Grey Stripe Raptor (care pare desprinsa direct din Jurassic Park), va trebui sa va indreptati spre continentul North Vern. Nu veti putea ajunge aici decat spre sfarsitul calatoriei de nivelare si probabil ca veti fi deja la nivelul 50 cand veti ajunge.

Rapitorul cu dungi gri este de fapt o recompensa Adventurer’s Tome pentru continentul North Vern. Pentru a castiga montura, va trebui sa atingeti 30% de completare in North Vern. Din fericire, acest lucru nu este atat de dificil. Probabil ca te vei apropia doar jucand in mod natural povestea din regiune, dar daca vrei sa accelerezi procesul, pur si simplu completeaza cat mai multe misiuni secundare (semne de exclamare galbene) si misiuni ghid (semne de exclamare mov) cat mai curand posibil. Odata ce ati atins 30% de finalizare, revendicati recompensele din Adventurer’s Tome. Montura este o deblocare la nivelul intregului cont, ceea ce inseamna ca, odata ce ati adaugat-o la colectia de monturi, toate personajele dvs. vor putea sa o foloseasca.

Ceea ce face ca aceasta montura sa merite sa fie avuta este faptul ca vine cu abilitatea Run, care va va accelera viteza de miscare cu o cantitate mica si are o perioada de racire relativ scurta. Chiar daca nu sunteti un fan al dinozaurilor (daca este asa, cautati ajutor), veti dori sa folositi aceasta montura pur si simplu datorita cresterii vitezei pe care o aduce.

Este demn de remarcat faptul ca, in timp ce lucrati pentru a debloca Raptorul cu dungi gri, veti debloca si o potiune de vitalitate la 10%, care va va creste sanatatea, si o runa de abilitate frumoasa la 20% la suta de finalizare. Dupa ce deblocati montura, ati putea la fel de bine sa mergeti mai departe si sa deblocati si recompensa Adventurer’s Tome la 40%, care va adauga o carte la colectia dumneavoastra.

Daca sunteti la inceput in Lost Ark, nu uitati sa consultati sfaturile noastre pentru incepatori, precum si sa aflati cum puteti debloca doua cresteri gratuite de caractere Powerpass doar jucand jocul. Mai departe in calatoria ta in Lost Ark? Daca ajungi la finalul jocului si tocmai ai atins nivelul 50, asigura-te ca stii cum sa achizitionezi si sa imbunatatesti un set de echipament de final de joc.

Este posibil ca GameSpot sa primeasca un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *