Arca pierduta din regiunea centrala a Europei nu poate fi mai mare

Arca pierduta din regiunea centrala a Europei nu poate fi mai mare, spune Amazon

Lost Ark continua sa se descurce extrem de bine in ceea ce priveste cifrele de jucatori. Dupa varful de 1,32 milioane de jucatori simultani inregistrat in urma cu noua zile (al doilea cel mai mare varf al Steam in clasamentul din toate timpurile, dupa PUBG), ieri SteamDB a masurat un varf de 1,17 milioane de jucatori simultani.

Cu toate acestea, acest lucru inseamna, de asemenea, ca cozile de asteptare sunt inca o problema in multe regiuni, in principal in Europa Centrala. intr-o noua actualizare oficiala impartasita comunitatii, Amazon Games (editorul jocului Lost Ark in America, Europa si Oceania) a declarat ca aceasta regiune este la capacitate maxima, ceea ce inseamna ca numarul de jucatori pe lume nu poate fi marit si nici nu pot fi adaugate mai multe servere „din cauza complexitatii tuturor sistemelor care trebuie sa lucreze impreuna”.

Lost Ark a avut peste 4,7 milioane de jucatori, spune Amazon, care vrea sa fie „cea mai obsedata companie de clienti din domeniul jocurilor

Acesta este motivul pentru care Amazon Games a decis sa creeze o regiune europeana noua, numita Europe West, care este acum disponibila. Nou-venitii ar trebui sa isi creeze personajele pe aceste servere in schimb. in plus, chiar daca ati rascumparat anterior un Lost Ark Founder’s Pack pe un alt server, dar ati dori sa incepeti de la zero pe unul dintre aceste servere din Europa de Vest, Amazon acorda un set suplimentar de obiecte.

Amazon a abordat, de asemenea, functia de transfer de server mult solicitata. Din cate se pare, aceasta nu va fi disponibila prea curand.

Functionalitatea de transfer al serverelor

Am auzit cu siguranta cererea de functionalitate de transfer de server si am investigat temeinic optiunile noastre. Aceasta functionalitate instantanee nu exista in prezent in Lost Ark. Acest serviciu tocmai a fost implementat in Coreea si este un proces saptamanal pe loturi care necesita intretinere pentru a functiona. De asemenea, nu accepta functionalitatea transregionala. Prin urmare, din pacate, nu este o optiune viabila in acest moment pentru versiunea occidentala – dar nu ne vom odihni pana cand nu vom epuiza toate optiunile.

Lucrari in curs de desfasurare

Apreciem ajutorul dvs. in identificarea problemelor de top cu care va confruntati. Iata cateva probleme urgente suplimentare pe care lucram cu Smilegate RPG pentru a le rezolva:

  • O remediere a erorilor de matchmaking, in plus fata de repornirea serverului mentionata mai sus.
  • O remediere a stabilitatii magazinului si a latentei cu Crystalline Aura, precum si a altor probleme persistente ale magazinului si ale inventarului de produse

Va bucurati de timpul petrecut cu Lost Ark pana acum? Anuntati-ne mai jos.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *