Arca pierduta Clase noi: Clasele coreene inca nu au fost lansate in Occident

Arca pierduta Clase noi: Clasele coreene inca nu au fost lansate in Occident

Eliberarea occidentala a lui Lost Ark, prin amabilitatea Amazon si Smilegate RPG, include 15 clase avansate, fiecare dintre ele fiind categorisita de cateva arhetipuri de clasa de baza diferite. Aceasta este deja mult mai multe clase decat cele mai multe MMORPG-uri sau RPG-uri de actiune la lansare si ar trebui sa tina jucatorii ocupati pentru o buna bucata de timp. Acestea fiind spuse, ar putea exista si mai multe clase pe viitor.

Lost Ark a fost lansat initial in Coreea de Sud in 2019 si, de atunci, a primit numeroase clase care nu au facut taietura pentru lansarea jocului in Occident. A avea atat de multe clase din care sa alegi are sens pentru MMO-ul Smilegate RPG, deoarece Lost Ark este un joc foarte prietenos pentru alt-character. Multe dintre sistemele sale, cum ar fi Adventurer’s Tome, colectionabilele si nivelul Roster, sunt toate la nivelul contului, ceea ce inseamna ca majoritatea progreselor pe care le-ati facut in jocul principal se vor transfera pe un nou personaj. Acest lucru face ca sa fie usor sa incerci o clasa nou lansata si sa vezi despre ce este vorba, lucru care este facilitat si mai mult de noul sistem Powerpass care permite jucatorilor sa stimuleze rapid caracterele suplimentare.

in timp ce nu a existat niciun cuvant oficial de la Amazon cu privire la momentul in care noile clase vor veni in versiunea vestica a jocului Lost Ark (in afara de faptul ca a spus ca clasa Summoner va veni la o data ulterioara), iata clasele disponibile in versiunea coreeana care ar putea ajunge in Vest in viitor.

Clasele viitoare din Lost Ark

Destroyer

Destroyer – Clasa razboinicului

Asemanator cu Berserker, Destroyer este o clasa Warrior exclusiv masculina care manuieste o arma masiva cu doua maini, de data aceasta un ciocan urias in loc de sabie. Poate ca sunt lenti, dar compenseaza cu lovituri uriase si o aparare inalta.

Maestrul Lancer

Maestru lanceur – Clasa de artist martial

O femeie artist martial, Lance Master trece de la atacuri cu sulita la atacuri cu halebarda pentru a lovi inamicii cu lovituri mari de la distante mai mari decat majoritatea claselor de lupta corp la corp, ceea ce o face o clasa DPS puternica, axata pe AOE. De asemenea, au abilitati care pot jongla cu inamicii in aer.

Scouter

Scouter – Clasa Gunslinger

Scouterul este probabil cea mai futurista dintre clasele din Lost Ark, folosind o varietate de arme si gadgeturi pentru a distruge inamicii. Aceasta lista de arme include un mech masiv, precum si o abilitate de Trezire care cheama un bombardament aerian.

Summoner

Summoner – Clasa Mage

Destul de amuzant, Summoner aproape ca a ajuns in versiunea occidentala a lui Lost Ark, doar pentru a fi inlocuit cu cateva luni inainte de lansare cu mai noua Sorceress (care a fost lansata in versiunea coreeana doar in august 2021). Dupa cum sugereaza si numele, Invocatorul invoca o varietate de creaturi mitice pentru a o ajuta in lupta.

Arcana

Arcana – Clasa Mage

Un utilizator de magie cu carti, Arcana este poate una dintre cele mai unice clase din Lost Ark. Jucatorii Arcana trag de fapt dintr-un pachet de carti care au fiecare efecte magice diferite, care pot varia de la inradacinarea dusmanilor pe loc pana la daune masive. Daca sunteti un fan al lui Gambit din X-Men, aceasta ar putea fi o clasa pe care sa o urmariti.

Secerator

Reaper – Clasa asasin

Reaper este, in esenta, versiunea Lost Ark a unui rogue, manuind doua pumnale si concentrandu-se pe provocarea de daune din spate cu lovituri rapide ca fulgerul. La fel ca toti pungasii buni, acestia pot, de asemenea, sa dispara in aer, sa devina invizibili si au o mobilitate ridicata.

Artist

Artist – Clasa Specialist

O clasa avansata care face parte din clasa de baza Specialist, care nu a fost inca lansata in Vest, Artistul este o alta clasa de sprijin alaturi de Bard si Paladin. Artistii manuiesc o pensula masiva pentru atacuri pe baza de cerneala, sprijinind in acelasi timp aliatii cu diverse imbunatatiri.

Aeromancer

Aeromancer – Clasa Specialist

Un alt specialist care nu se potriveste cu nicio alta clasa de baza, Aeromancer este un DPS axat pe vant care foloseste o umbrela pentru a controla vremea si a devasta inamicii. Nu se stiu prea multe despre aceasta clasa, deoarece a fost doar teasing si nu a fost lansata nici macar in Coreea inca, dar pare probabil ca va ajunge in Vest la un moment dat.

Daca sunteti inca in primele etape de explorare a tot ceea ce Lost Ark are de oferit, nu uitati sa consultati sfaturile noastre pentru incepatori. Pentru cei care au ajuns la finalul jocului, asigurati-va ca stiti cum sa va imbunatatiti echipamentul de nivel 302 si pe ce sa va concentrati dupa ce ati atins nivelul 50.

Este posibil ca GameSpot sa primeasca un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *