Arca pierduta ajuta Asmongold sa bata recordurile de vizualizare Twitch

Arca pierduta ajuta Asmongold sa bata recordurile de vizualizare Twitch

Lost Ark continua sa fie atat de popular incat streamerul Asmongold si-a depasit propriile recorduri de spectatori cu acest joc.

Dupa cum a raportat pentru prima data Dexerto, streamerul Twitch Asmongold a revenit pe canalul sau principal cu sesiuni de Lost Ark. Facand acest lucru, el continua sa isi depaseasca in mod regulat propriul record de spectatori. Revenind pe 8 februarie, dupa ce moartea mamei sale l-a determinat sa ia o pauza, streamerul a atins 285.000 de spectatori.

De acolo, el a depasit din nou acest record cu peste 100.000. Ieri (11 februarie), el a avut peste 400.000 de spectatori in timp ce transmitea in streaming MMORPG-ul.

La sfarsitul sesiunii de streaming de sase ore, Asmongold a ajuns la peste 430.000 de spectatori.

Lost Ark. Credit: Smilegate RPG.

inainte de a se scufunda in Lost Ark, recordul de spectatori al lui Asmongold a fost de 283.000, stabilit in timpul lansarii lui World Of Warcraft Classic.

Arca pierduta este un succes urias pana acum. SteamDB raporteaza in prezent un numar maxim de jucatori astazi (12 februarie) de un numar urias de 984.111. Acesta este un nou record pentru jocul recent lansat si se pare ca va creste in continuare. Este, de asemenea, al doilea cel mai popular joc de pe Steam in acest moment.

Ieri, s-a anuntat ca Smilegate va adauga inca 15 servere pentru a face fata afluxului urias de jucatori. in timpul perioadei de preincarcare, jocul a pus presiune pe serverele Steam, cauzand probleme jucatorilor care incercau sa il descarce.

in alte stiri despre jocuri, Sifu urmeaza sa aiba noi caracteristici axate pe a face jocul mai accesibil. Printre acestea se numara moduri de dificultate – ceva ce anterior nu urma sa se intample pentru joc. De asemenea, se vor adauga mai multe optiuni de subtitrare pentru cei care au nevoie de ele.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *