Apex Legends Mobile se lanseaza in 10 tari saptamana viitoare

Apex Legends Mobile se lanseaza in 10 tari saptamana viitoare

Jocurile Apex vor ajunge pe telefoane intr-o versiune limitata

Apex Legends se indreapta in curand catre telefoanele mobile, dar doar pentru cateva regiuni deocamdata. Respawn a anuntat astazi ca Apex Legends pentru mobil va intra in lansare limitata in 10 tari saptamana viitoare.

Lansarea limitata va dura pana in primavara, in timp ce Respawn lucreaza la sisteme si caracteristici inainte de lansarea oficiala. Cele 10 tari sunt Australia, Noua Zeelanda, Singapore, Malaezia, Filipine, Indonezia, Mexic, Peru, Argentina si Columbia. Pot opta atat utilizatorii de Android, cat si cei de iOS.

Apex Legends Mobile va fi limitat in aceasta rulare, in ceea ce priveste ceea ce poate fi jucat. Legendele disponibile sunt o multime de personaje de la inceput: Bloodhound, Gibraltar, Lifeline, Wraith, Bangalore, Octane, Mirage, Pathfinder si Caustic.

Versiunea mobila a Apex Legends este, de asemenea, construita pentru acest format, asa ca FAQ spune ca nu va exista cross-play cu versiunile pentru PC sau console ale battle royale-ului. in prezent, preinregistrarea este deschisa pentru regiunile participante.

Testele beta au avut loc anul trecut si se pare ca au decurs bine, avand in vedere ca Respawn merge mai departe. in cazul jocului mobil Apex Legends utilizeaza comenzi pe ecran tactil si are anumite cerinte de sistem pentru telefoane, dar este si o modalitate de a juca Apex in deplasare, ceea ce pare destul de ingrijit.

Legendele Apex a evoluat destul de bine in general. Anul trecut a atins o borna semnificativa de jucatori si in prezent se afla in cel de-al 12-lea sezon. Se pare ca o versiune mobila ar putea ajuta doar la cresterea acestor cifre. Vom vedea cum se dovedeste versiunea mai portabila pe masura ce se lanseaza invitatiile catre cei care au optat pentru ea.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *