Anul viitor Call of Duty ar fi fost amanat pentru anul urmator

Anul viitor Call of Duty ar fi fost amanat pentru anul urmator

Actualizare: Activision a contactat IGN cu o declaratie cu privire la raportul conform caruia lansarea Call of Duty din 2023 a fost amanata pentru 2024.

„Avem o lista interesanta de experiente Call of Duty premium si free-to-play pentru acest an, anul viitor si mai departe. Rapoartele despre orice altceva sunt incorecte. Asteptam cu nerabdare sa impartasim mai multe detalii atunci cand va fi momentul potrivit.”

IGN a luat legatura cu Activision pentru a intreba daca aceasta a fost o negare directa a afirmatiilor din articolul Bloomberg care, in mod specific, lansarea majora tipica Call of Duty din noiembrie 2023 ar fi amanata pana in 2024, si va actualiza aceasta poveste in consecinta.

Povestea originala:

Se pare ca lansarea anuala tipica a jocului Call of Duty, planificata pentru 2023, a fost amanata pentru 2024.

Potrivit Bloomberg, potrivit unor surse familiare cu situatia, directorii responsabili de franciza au luat aceasta decizie anticipata dupa ce „o intrare recenta din serie nu a reusit sa satisfaca asteptarile”, ceea ce i-a determinat sa creada ca actuala cadenta anuala a lansarilor Call of Duty era prea rapida. Se pare ca decizia nu are nicio legatura cu recenta achizitie a editorului de catre Microsoft, iar lansarea Call of Duty din 2022 este inca in grafic.

„Intrarea recenta” este cel mai probabil Call of Duty: Vanguard, care s-a confruntat cu concurenta de lansare cu Battlefield 2042 in ultimul sezon de sarbatori, precum si cu jocul free-to-play Call of Duty: Warzone. Un raport anterior a mentionat ca vanzarile lui Vanguard au avut de asemenea de suferit din cauza jucatorilor care se simt obositi de cadenta constanta a lansarilor Call of Duty, ceea ce ii face mai putin interesati sa cumpere o noua intrare in fiecare an.

Lansarea anuala a jocului Call of Duty a fost in mod traditional una dintre cele mai mari surse de bani din industria jocurilor de noroc, fiind de obicei pe primul loc in topurile de vanzari din SUA la lansare si ramanand in top zece pe tot parcursul anului. Avand in vedere ca acum se prefigureaza un decalaj masiv in vanzari, Activision se pare ca lucreaza la alte proiecte pentru a umple golul, cum ar fi continutul continuu pentru lansarea Call of Duty din 2022 si un joc online nou, separat, free-to-play, care nu a fost inca anuntat.

O nota interesanta este ca acest lucru ar putea insemna ca jucatorii Call of Duty de pe PlayStation pot ramane cu seria pe consola lor preferata pentru ceva mai mult timp, deoarece Microsoft ar fi declarat ca doreste sa lanseze urmatoarele trei jocuri (Call of Duty 2022, 2024 si Warzone 2) pe toate platformele dupa achizitie.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *