Animoca Brands achizitioneaza Grease Monkey Games pentru a se concentra pe adaugarea de elemente de jocuri Blockchain la viitoarele titluri de motorsport

Animoca Brands achizitioneaza Grease Monkey Games pentru a se concentra pe adaugarea de elemente de jocuri Blockchain la viitoarele titluri de motorsport

in incercarea de a-si consolida prezenta tot mai mare in domeniul jocurilor blockchain, gigantul de investitii Web3 Animoca Brands a finalizat acum achizitia completa a dezvoltatorului de jocuri Grease Monkey Games din Melbourne – un studio care a dezvoltat o serie de titluri populare de motorsport, precum Torque Burnout si Torque Drift. infiintat in 2013, Grease Monkey Games are printre titlurile sale viitoare un joc de curse cross-platform major construit cu Unreal Engine 5. in continuare, studioul de jocuri va colabora indeaproape cu Animoca Brands pentru a incorpora elemente de tehnologie blockchain si jetoane non-fungibile (NFT) in titlurile sale.

„Actuala conducere a Grease Monkey Games va continua sa opereze compania dupa achizitie, lucrand indeaproape cu Animoca Brands pentru a alinia eforturile legate de integrarea blockchain, token-uri fungibile, token-uri non-fungibile (NFTs), capacitati de play-to-earn, oportunitati de sinergie si lansari de produse, in special in legatura cu ecosistemul REVV Motorsport al Animoca Brands”, a declarat Animoca intr-o declaratie disponibila publicului.

Suntem incredibil de entuziasmati sa ne alaturam familiei Animoca Brands si viziunii sale pentru viitorul jocurilor de noroc! Combinarea fortelor pentru a crea experiente de joc cu adevarat unice si captivante pentru fanii Motorsport.https://t.co/FMTllWecBf

in prezent, Grease Monkey Games detine un portofoliu extins de parteneriate licentiate cu producatori de vehicule si piese de schimb, precum Honda, Nissan, Toyota, Ford, BMW si Mishimoto. Cu aproape un deceniu de dezvoltare de jocuri de motorsport la activ, titlurile studioului au adunat peste 45 de milioane de descarcari pe toate platformele.

Yat Siu, co-fondator si presedinte executiv al Animoca Brands, a declarat: „Animoca Brands este incredibil de incantata sa ureze bun venit Grease Monkey Games, o echipa care are experienta in dezvoltarea de titluri de jocuri AAA si care impartaseste viziunea noastra pentru metaversul deschis si, mai precis, pentru propriul nostru REVV Motorsport. Grease Monkey Games nu numai ca adauga titluri interesante in catalogul nostru, dar ne imbunatateste semnificativ capacitatile de dezvoltare.”

Potrivit Animoca Brands, motivul care a stat la baza celei mai recente achizitii este dat de experienta vasta a Grease Monkey in dezvoltarea de jocuri de sporturi cu motor si de „parteneriatele stabilite in industria sporturilor cu motor si a productiei de automobile”.

Achizitia inseamna, de asemenea, ca Animoca Brands nu numai ca isi va insusi intregul catalog de jocuri al Grease Monkey, dar isi va spori si capacitatile de dezvoltare proprie, deoarece compania cauta sa adauge continut la metaversul sau de jocuri in crestere, inclusiv The Sandbox – un hub social alimentat de blockchain care permite participantilor sa construiasca si sa comercializeze colectii de aventuri fantastice si de jocuri de rol.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *