Angajatii Ubisoft ar fi respins initiativele blockchain

Angajatii Ubisoft ar fi respins initiativele blockchain

in urma initiativelor Ubisoft de a implementa NFT prin intermediul programului lor Ubisoft Quartz, se pare ca angajatii se impotrivesc.

intr-un raport recent realizat de Bloomberg, mai multi angajati Ubisoft au iesit in fata pentru a-si anunta nemultumirea fata de programul de blockchain al Ubisoft, Quartz. Aceasta nu este prima data cand angajatii se ridica impotriva NFT-urilor, Ubisoft numeste Digits. Cu toate acestea, compania a organizat intalniri interne surpriza si a facut anunturi publice pentru a-si sustine decizia.

O parte din aceasta sustinere implica un interviu in care Nicolas Pouvard seful programului a anuntat ca jucatorii vor intelege si sustine Quartz „in timp”. De asemenea, compania a dat Ghost Recon staff Digits pentru a sarbatori cea de-a 20-a aniversare a serialului. in ciuda acestui fapt, valul nu s-a intors in favoarea NFT-urilor.

in urma unui memoriu intern adresat personalului care raspundea la „intrebari cheie despre blockchain”, au urmat numeroase mesaje negative. Unul dintre primele a sustinut ca a fost o „zi profund jenanta” pentru a lucra pentru Ubisoft. Un altul a scris: „Concuram cu EA pentru titlul de „Cel mai urat studio de jocuri de catre public”? Pentru ca asa se face”.

Ghost Recon: Breakpoint. Credit: Ubisoft

Negativitatea a fost nerusinata in ceea ce priveste cat de mult s-au opus dezvoltatorii deciziei. „Cred ca pustii numesc toata aceasta sectiune de comentarii „a fi rationalizat”, – Serios, increderea noastra in management a fost deja zdruncinata de gestionarea cazurilor de hartuire, iar acum asta?”, spunea o postare, in timp ce o alta persoana a comentat: „stiti ce altceva face o multime de bani? A face misto de spectacole spectaculoase si revolutionare de succes. De ce nu ne concentram pe asta in schimb?”.

Un purtator de cuvant al Ubisoft a abordat comentariile intr-o declaratie publica, spunand ca va „lua in considerare incurajarile, dar si ingrijorarile”, in ciuda faptului ca Ubisoft este nemultumita ca mesajele au fost facute publice. Declaratia le-a reamintit angajatilor ca „impartasirea de informatii confidentiale, inclusiv de pe forumurile interne, reprezinta o incalcare a contractului nostru de munca si, mai important, o incalcare a increderii pe care membrii echipei o au unii in ceilalti pentru a se putea exprima liber si a avea discutii sincere si productive”.

in alta ordine de idei, NIS America a anuntat ca Disgaea 6 Complete va ajunge pe PlayStation si PC.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *