Amiibos Minecraft prind o intarziere din cauza unor probleme de logistica si productie

Amiibos Minecraft prind o intarziere din cauza unor probleme de logistica si productie

Nintendo a anuntat data de lansare a Amiibo-ului Min Min Super Smash Bros. Ultimate, desi a confirmat, de asemenea, o intarziere pentru un set de Amiibos Minecraft.

Amiibo Min Min a fost dezvaluit pentru prima data ca parte a prezentarii anuntului Kazuya de anul trecut, iar Nintendo a dezvaluit ca va fi disponibil pe 29 aprilie. Cu toate acestea, impreuna cu acest anunt, Nintendo a precizat, de asemenea, ca Amiibos Minecraft ale lui Steve si Alex au fost amanate.

„The Steve & Alex Smash Bros. Amiibo au fost anuntate anterior pentru a fi lansate in primavara anului 2022″, se arata in tweetul de la Nintendo care confirma intarzierea. „Cu toate acestea, din cauza unei intarzieri de logistica si de productie, din pacate, calendarul de lansare a fost amanat pana mai tarziu in 2022.”

Nintendo nu a specificat cand ar putea insemna „mai tarziu in 2022” pentru Amiibos Minecraft. intarzierea de productie este aproape sigur legata de pandemie, deoarece atunci cand vine vorba de produse legate de tehnologie au existat probleme legate de lantul de aprovizionare pe toata linia.

Recent, Nintendo a anuntat inchiderea eShop-urilor 3DS si Wii U.

„incepand cu sfarsitul lunii martie 2023, nu va mai fi posibil sa se faca achizitii din Nintendo eShop pentru Wii U si familia de console Nintendo 3DS”, a scris Nintendo intr-un tweet in care a anuntat vestea.

Compania a mai detaliat procesul de inchidere a eShop-urilor intr-o postare pe site-ul de asistenta. incepand cu 23 mai 2022, nu va mai fi posibil sa se utilizeze un card de credit pentru a adauga fonduri intr-un cont pentru eShop, fie de pe Wii U, fie de pe 3DS. incepand cu 29 august 2022, nu va mai fi posibil nici sa folositi un card Nintendo eShop pentru a adauga fonduri prin intermediul consolelor.

Posesorii de console vor putea in continuare sa adauge fonduri prin intermediul unui Switch, dar ambele eShop-uri vor fi complet inchise pana la sfarsitul lunii martie 2023.

in alta ordine de idei, dezvoltatorul Dead by Daylight, Behaviour Interactive, ar putea lucra la un simulator de intalniri spin-off.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *