Ambitiosul crossover Justice League x The Avengers s-a intors

Ambitiosul crossover Justice League x The Avengers s-a intors, dar nu in modul in care te-ai asteptat

Poate ca Marvel si DC au o rivalitate legendara, dar, la fel ca si eroii care populeaza ambele universuri, stiu sa lase deoparte diferentele pentru o cauza buna. Marvel si DC fac echipa cu The Hero Initiative pentru a reedita in sfarsit banda desenata crossover JLA/Avengers, totul in beneficiul artistului George Perez.

Perez, care s-a retras din benzi desenate in 2019 din cauza unor probleme de sanatate continue, a dezvaluit in decembrie 2021 ca a fost diagnosticat cu cancer pancreatic in stadiul 3 inoperabil. Perez le-a spus fanilor de pe grupul privat Art of George Perez de pe Facebook ca a decis sa renunte la alte tratamente si ca are o speranta de viata de 6-12 luni.

in lumina acestei vesti tragice, The Hero Initiative a aranjat acest nou tiraj al JLA/Avengers in beneficiul familiei Perez. Din cauza problemelor complicate legate de drepturile de autor din jurul acestei lansari comune Marvel/DC, JLA/Avengers nu a mai fost tiparit de mai multi ani, atat benzile desenate originale, cat si diferitele editii colectionate ajungand la preturi ridicate pe piata secundara.

Aceasta noua editie de 288 de pagini cu coperta moale va aduna intreaga miniserie impreuna cu 64 de pagini de continut bonus. Vor fi incluse ambele prefete originale, semnate de Julius Schwartz si Stan Lee, precum si o noua postfata a scriitorului Kurt Busiek. Acest nou tiraj are pretul de 29,99 dolari si este limitat la 7000 de exemplare. Cartea va fi lansata prin intermediul Diamond Comics Distributors in martie 2022, ceea ce inseamna ca ar trebui sa puteti precomanda un exemplar prin magazinul de benzi desenate local.

Perez s-a bucurat de o cariera extrem de influenta in domeniul benzilor desenate, unele dintre lucrarile sale majore incluzand The Infinity Gauntlet, New Teen Titans, Crisis on Infinite Earths si mai multe aparitii la The Avengers. Perez a combinat in cele din urma universurile Marvel si DC intr-un singur proiect cand a debutat JLA/Avengers in 2003.

JLA/Avengers ramane ultima colaborare majora intre cele doua edituri, desi o versiune a Ligii Dreptatii a avut recent o mica aparitie in seria Thor de la Marvel (inainte de a fi ucisa brutal). DC’s Doomsday Clock a facut, de asemenea, aluzie la un potential viitor crossover numit Secret Crisis, desi nu este clar daca aceasta poveste se va materializa.

Pentru mai multe informatii despre The Hero Initiative si despre cum puteti sprijini aceasta organizatie caritabila, consultati site-ul oficial Hero Initiative.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *