Amazon este primul interesat de adaptarea lui Disco Elysium - Destructoid

Amazon este primul interesat de adaptarea lui Disco Elysium – Destructoid

Oh, ironia

DJ2 Entertainment si-a facut rondul in stiri in ultima vreme – luna trecuta, au facut publica stirea despre viitoarea lor adaptare cinematografica a lui It Takes Two. in aceeasi ordine de idei, de data aceasta au semnat un contract de premiera cu Amazon. Desi DJ2 detine drepturile de film/televiziune pentru tot felul de jocuri, cum ar fi Disco Elysium, Life is Strange, Sleeping Dogs, Echo, Little Nightmares, si multe altele, acest acord inseamna, practic, ca Amazon primeste primul drept de preemptiune pentru oricare dintre IP-urile pe care DJ2 le detine, daca le doreste.

Avand in vedere ca adaptarile de la jocuri la film/televiziune devin din ce in ce mai frecvente, studiourile si companiile de productie fac tot posibilul pentru a pune mana pe drepturi cat mai repede posibil – iar aceasta pare a fi cea mai recenta miscare a celor de la Amazon pentru a-si asigura punga.

Ceea ce nu inseamna ca acest acord inseamna ca vreunul dintre aceste seriale este in productie activa, dar as paria ca acest lucru se va schimba in urmatoarele cateva luni.

Proprietati precum Disco Elysium si Life is Strange in special, sunt fierbinti in acest moment si ar telegrafia bine pentru un format de televiziune serializat daca ar fi executate bine. Asadar, cu toate zvonurile care circula, sa lamurim lucrurile: aceste seriale nu vor fi realizate… deocamdata.

ludonarrative disonance este studiourile amazon produc serialul tv disco elysium

Am fost unul dintre cei care au spus anterior ca un Disco Elysium este una dintre adaptarile mele de vis, dar acum ca s-ar putea sa se intample, si nu mai putin prin mana celor de la Amazon, imi cam vine sa retrag tot ce am spus. Pentru un joc atat de evident marxist si anticapitalist, fanii sai nu au pierdut din vedere ironia faptului ca drepturile de adaptare sunt in prezent detinute de cea mai mare corporatie din lume. Partea cea mai proasta este ca, chiar daca Amazon merge pana la capat cu o Disco Elysium o voi urmari oricum, daca nu cumva din curiozitate morbida.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *