Alienwares X14 Gaming Laptop este subtire

Alienwares X14 Gaming Laptop este subtire, elegant si puternic

Daca sunteti in cautarea unei statii de jocuri mobile care sa aiba o putere de foc grafica serioasa, noul Alienware x14 ar putea fi ceea ce cautati. Cel mai subtire laptop de pana acum, Alienware x14 foloseste o balama cu doua elemente de torsiune care creeaza spatiu in interiorul sistemului insusi pentru a obtine o inaltime maxima de 0,57 inci, ceea ce este, din punct de vedere tehnic, mai subtire decat ultimul tau sandvis.

Buna ziua

Nici la nivel intern, x14 nu este mai prejos, deoarece constructia sa entry-level include 16GB de memorie RAM Dual-Channel LP-DDR5 la 4800MHz, un GPU Nvidia GeForce RTX 3050 de 4GB, un procesor Intel Core i7 de generatia a 12-a si un SSD NVMe de 256GB. Daca vreti sa atingeti maximul posibilitatilor acestui laptop, puteti mari aceste statistici la 32 GB de memorie RAM DDR5 cu doua canale, un GPU GeForce RTX 3060 de 6 GB si un SSD NVMe de 2 TB.

Galerie

O parte vitala a designului x14, pe care toate modelele o vor impartasi, este ecranul. Toate versiunile sunt echipate cu un ecran FHD de 14″ cu 144 Hz, care dispune si de tehnologia Nvidia G-Sync si Advanced Optimus, care va oferi o imagine clara si vibranta, fara a fi nevoie sa va faceti griji cu privire la screen-tearing.

Este posibil ca tastatura sa nu aiba feedback-ul tactil al unei configuratii mecanice, dar Alienware spune ca aceasta configuratie are o cursa a tastelor de 1,5 mm si include tehnologia N-key rollover, precum si anti-ghosting, care ajuta la mentinerea greutatii laptopului la putin peste 1,5 kg.

Pretul porneste de la 1.650 de dolari pentru Alienware x14 atunci cand va fi pus in vanzare incepand cu 11 februarie. Alienware mai are si alte cateva produse care vor sosi in acest an, printre care mouse-ul de gaming wireless Tri-Mode, la pretul de 150 de dolari, care dispune de o precizie la nivel de competitie, o durata de viata lunga a bateriei si incarcare rapida magnetica, si monitorul de gaming Alienware de 34″ curbat QD-OLED, primul monitor de gaming Quantum Dot OLED din lume.

Pentru alte optiuni de laptopuri de gaming, puteti verifica viitoarea linie de notebook-uri Blade de la Razer, precum si o multime de oferte excelente la Best Buy chiar acum. Daca sunteti la cumparaturi pentru laptopuri de gaming cu un buget limitat, asigurati-va ca verificati lista noastra cu cele mai bune laptopuri de gaming ieftine.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *