Afisul Razboiului Civil editat cu Kim Kardashian

Afisul Razboiului Civil editat cu Kim Kardashian, Taylor Swift, Drake si altii

Contul de Instagram al artistului hip-hop Kanye West a ajuns la un statut legendar, datorita ispravilor rapperului pe platforma de socializare.

De la publicarea unor clipuri din muzica sa in jurul lansarii albumului Donda, pana la postarea de acum despre viata sa alaturi de familie, dupa despartirea de sotia sa Kim Kardashian, popularul producator a introdus un continut hilar care se adauga la cultura internetului.

Cu toate acestea, nimeni nu ar fi putut prezice ce a facut Kanye saptamana trecuta, cand a postat un poster editat al celebrului film MCU, Captain America: Civil War.

Afisul intitulat Kanye West: Civil War este o reprezentare a aliatilor si dusmanilor sai din lumea showbiz-ului, pe el fiind editate fetele mai multor celebritati, inclusiv a lui Kanye.

Ce naiba face omul asta pic.twitter.com/DS1nTZ2ylx

Citeste si: „Nu mai este nevoie sa ne uitam la acest film: Trailerul Multiverse of Madness: De ce este profesorul Xavier al lui Patrick Stewart in continuarea Doctor Strange?

in acest poster iconic editat, fata lui Kanye West a fost schimbata cu cea a lui Iron Man al lui Robert Downey Jr. si a prietenilor sai din industrie, precum Drake, Travis Scott, Future. Pe langa asta, si-a facut aparitia si Julia Fox, iubita lui Kanye, de asemenea.

De partea Capitanului America de pe afis, Pete Davidson a ocupat primul loc in calitate de principal dusman al lui Kanye, dupa ce au inceput zvonurile despre faptul ca comediantul se intalneste cu Kim Kardashian.

in afara de asta, lui Davidson i s-au alaturat muzicieni precum Billie Eilish si Taylor Swift, care au avut si ele o disputa cu rapperul. Kid Cudi, care a colaborat la diverse proiecte ale lui Kanye, a fost de asemenea inclus in lista, dupa ce cei doi s-au certat recent din cauza prieteniei primului cu Pete Davidson.

in cele din urma, pentru a incheia linia puternica de partea lui Cap, Kim Kardashian a intrat si ea pe lista din lista Civil War, ea fiind chiar langa Pete Davidson in poster.

Internetul a facut furori dupa lansarea posterului, multe meme-uri imitand decizia lui Kanye de a-si arata dusmaniile cu alte celebritati.

Desi Kanye a sters postarea de pe Instagram, fanii sunt nesiguri cu privire la ce va posta in continuare rapperul pe platforma si abia asteapta sa vada ce au primit pentru el.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *