Afisajul Samsung Galaxy S22 Ultras se defecteaza din cauza unei erori

Afisajul Samsung Galaxy S22 Ultras se defecteaza din cauza unei erori, iar compania lucreaza pentru a o remedia

Samsung a anuntat recent lansarea telefoanelor sale de varf, Galaxy S22 si S22 Ultra. Cu toate acestea, unii utilizatori s-au confruntat deja cu o noua problema care poate fi destul de chinuitoare.

Citeste si: S22 S22: Samsung Galaxy S22 Ultra: Cele mai bune 10 caracteristici care il fac smartphone-ul perfect

Potrivit rapoartelor celor de la Android Police, cea mai recenta problema intampinata de S22 Ultra este un bug software si nu o problema hardware. Bug-ul software provoaca o eroare in ecranul lui Galaxy S22 care face ca linii ciudate sa traverseze ecranul smartphone-ului, rezultand un ecran neplacut. Aceste probleme au fost recunoscute de multe persoane care au cumparat smartphone-ul si care si-au impartasit experienta pe retelele de socializare.

Privind microfonul la microscop, oamenii au recunoscut o oarecare similitudine in problemele referitoare la Samsung Galaxy S22 Ultra. Unul dintre primele lucruri pe care utilizatorii le-au observat este ca aceasta problema de afisare a aparut doar la modelele care gazduiesc chipset-ul Samsung Exynos, si nu chipset-ul Snapdragon 8 Gen 1. Samsung isi lanseaza smartphone-urile cu variante de procesor, unele regiuni primesc Samsung Galaxy S22 Ultra cu chipset Exynos, iar altele il primesc cu chipset Snapdragon. Un alt lucru pe care oamenii l-au observat in legatura cu acest bug este ca el apare mai ales atunci cand configuratiile de afisare sunt setate la 1440p cu culori naturale. Ori de cate ori sunt setate aceste configuratii, oamenii tind sa experimenteze linii ciudate care apar brusc in diverse parti ale ecranului.

A trecut ceva timp de cand a aparut problema, iar Samsung a recunoscut bug-ul si intentioneaza sa lanseze o actualizare pentru a rezolva problema cat mai curand posibil. Pana cand se va intampla acest lucru, exista cateva remedieri temporare mentionate de Samsung si de alti utilizatori care pot fi implementate. Consultati mai jos remedierile temporare pentru Samsung Galaxy S22 Ultra Display Bug mai jos:

  • Unul dintre primele lucruri pe care utilizatorii ar trebui sa le incerce este efectuarea unei resetari complete a datelor din fabrica a Samsung Galaxy S22 Ultra. Efectuarea unei resetari din fabrica rezolva aproape intotdeauna majoritatea bug-urilor intalnite de un smartphone, utilizatorii pot incerca aceasta remediere pana la lansarea unei actualizari.
  • O alta remediere care a functionat pentru multi utilizatori este schimbarea configuratiilor de afisare ale smartphone-ului. Trecerea de la setarile de culori naturale la setarile de culori vii si schimbarea rezolutiei de la QHD la FHD pare sa rezolve aceasta problema, dar multi oameni ar fi sceptici in a face acest lucru, deoarece au platit o prima pentru a obtine tot ce este mai bun de la smartphone-ul lor si faptul ca nu il folosesc la potentialul maxim poate fi deranjant pentru oameni. Sa speram ca aceasta solutie este temporara, iar Samsung ofera o actualizare software pentru a eradica complet aceasta problema cat mai curand posibil.

Salut Alvaro!

Suntem constienti de problema, va rugam sa fiti constienti de faptul ca, deoarece seria S22 nu are actualizari firmware lansate oficial nu sunt inca disponibile, acestea vor deveni disponibile mai aproape de data lansarii. intre timp, am sfatuit sa va schimbam rezolutia la 1080p. ^PB

Continuati sa cititi: Lansarea Vivo V23e India: Pret, specificatii, caracteristici si alte detalii pe care ar trebui sa le cunoasteti

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *