Adaptarea filmului BioShock este in lucru la Netflix - Destructoid

Adaptarea filmului BioShock este in lucru la Netflix – Destructoid

The BioShock primeste o noua speranta in filmul Netflix

Big Daddies vine pe marele ecran. Netflix a anuntat ca lucreaza cu Take-Two Interactive si 2K, alaturi de Vertigo Entertainment, pentru a crea o adaptare cinematografica a jocului BioShock franciza.

Anuntul de pe Twitter prezinta coperta jocului original BioShock, facand referire si la infama replica „Would you kindly”. Potrivit The Hollywood Reporter, niciun regizor sau scenarist nu este la bord in acest moment. intelegerea in sine se pare ca a fost in lucru de aproape un an.

„Cu totii facem alegeri, dar in cele din urma alegerile noastre ne fac pe noi.”

Netflix + BioShock. Vreti sa fiti amabili sa ramaneti pe faza? pic.twitter.com/Ke1oJQileX

A BioShock a fost deja in lucru cu ani in urma, desi proiectul nu s-a concretizat niciodata. Acum, se pare ca a sosit momentul potrivit pentru ca franciza sa reapara si sa primeasca o adaptare pe marele ecran.

Avand in vedere coperta cu care Netflix conduce, o adaptare a primului joc pare destul de probabila. O versiune live-action a aventurii lui Jack in adancurile lui Rapture si a caderii orasului subacvatic pare potrivita pentru un thriller de actiune.

The BioShock in sine a fost destul de linistita in ultimii ani. Un nou BioShock joc este in curs de dezvoltare la Cloud Chamber, desi nu stim inca prea multe detalii. Ultima intrare in serie a fost cel de-al doilea episod din BioShock Infinite‘s DLC, Burial at Sea, in 2014.

Adaptarile jocurilor video pe marele ecran au devenit din ce in ce mai populare de-a lungul anilor, de cand BioShock a fost lansat pentru prima data. The Witcher a luat Netflix cu asalt, iar un Uncharted va debuta in curand. Indiferent daca BioShock proiectul iese bine sau nu, as vrea sa vad cat de terifiant poate fi un Big Daddy in film.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *