Acum puteti incerca peste 1.000 de aplicatii Amazon pe Windows 11

Acum puteti incerca peste 1.000 de aplicatii Amazon pe Windows 11

Pentru a descarca Amazon Appstore, deschideti pur si simplu Microsoft Store pe dispozitivul Windows 11 si asigurati-va ca acesta a fost actualizat. Urmatorul pas va fi sa cautati in magazin si sa parcurgeti selectia masiva de aplicatii pe care Microsoft si Amazon le-au pus la dispozitia utilizatorilor pentru a le incerca. Microsoft promite ca aceste aplicatii ar trebui „sa se simta ca o parte din Windows, integrandu-se in mod natural cu experientele de intrare si de fereastra din Windows, cum ar fi layout-urile Snap”. Microsoft a pregatit, de asemenea, un ghid pentru ca noii utilizatori sa verifice daca pot rula aplicatii Android pe dispozitivul lor, precum si cum sa faca acest lucru.

Pe langa descoperirea aplicatiei Android, Microsoft a anuntat si alte cateva actualizari pentru Windows 11, inclusiv imbunatatiri ale barei de activitati, un nou Notepad si un nou Media Player. incepand cu cea mai recenta actualizare, utilizatorii vor putea sa se dezactiveze prin intermediul barei de activitati in timpul apelurilor video si vocale, precum si sa isi partajeze ecranul prin Microsoft Teams. De asemenea, bara de activitati va cuprinde acum rapoarte meteo actuale, iar utilizatorii cu configuratii cu doua monitoare vor vedea acum ceasul pe ambele ecrane.

Media Player-ul a primit o revizuire, facandu-l sa semene mult cu Spotify. Microsoft sustine ca noul player va depista automat tot continutul media de pe PC si il va face disponibil in biblioteca. Aplicatia vine ca un inlocuitor al aplicatiei actuale Groove Music, dar daca o folositi, nu va faceti griji – listele de redare se vor transfera. Poate cel mai important, Blocul de notite a primit in sfarsit un mod intunecat, precum si un design simplificat si mai usor de utilizat. Per total, aceasta este o zi buna pentru utilizatorii Windows 11, asa ca aceasta noua actualizare ar putea merita sa fie incercata.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *