Acum poti vedea care dintre jocurile tale Steam sunt compatibile cu Steam Deck

Acum poti vedea care dintre jocurile tale Steam sunt compatibile cu Steam Deck

Valve a lansat un instrument online pentru a-i ajuta pe jucatori sa afle rapid ce jocuri din biblioteca lor Steam sunt compatibile cu Steam Deck.

Avand in vedere ca lansarea PC-ului portabil se apropie, Valve a simplificat modul in care jucatorii pot afla compatibilitatea bibliotecii lor cu Steam Deck. in timp ce Valve va testa „titluri noi in mod constant si [va continua] dupa lansare”, acesta actioneaza ca o modalitate simpla pentru jucatori de a afla daca jocurile lor preferate functioneaza pe Steam Deck.

Dupa cum se arata in aceasta postare pe blog, jocurile din biblioteca fiecarui jucator primesc un rating de compatibilitate, dezvaluind daca un joc este verificat pe Steam Deck, daca este jucabil (poate necesita munca suplimentara), daca nu este suportat sau daca nu a fost testat.

Kitul dezvoltatorului Steam Deck Credit: Valve

Autentificandu-se la acest link, utilizatorii pot vedea lista de compatibilitate a propriei biblioteci Steam. O lista completa a jocurilor verificate si detalii pot fi gasite, de asemenea, aici.

Valve a fost deja foarte deschisa si de sustinere cu fanii cu privire la viitorul portabil, deoarece compania a publicat recent toate fisierele pentru shell-ul sau. Acest lucru inseamna ca oricine isi poate imprima 3D propriul shell sau poate folosi fisierele pentru a proiecta accesorii personale si a le folosi cu Steam Deck-ul sau. Conform legii, aceste proiecte personale nu pot fi vandute in scop comercial, dar pot fi totusi folosite.

Pentru cei care doresc sa isi extinda biblioteca cu jocuri verificate de Steam Deck in viitorul apropiat, din luna martie urmeaza schimbari in ceea ce priveste modul in care functioneaza reducerile pe platforma. Valoarea maxima absoluta a unei reduceri va fi plafonata la 90%, iar cea minima la 10%.

in alta ordine de idei, Bethesda isi retrage propriul lansator de jocuri si va transfera datele relevante de salvare ale jucatorilor, moneda din joc si jocurile catre Steam.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *