Actualizarea World Of Warcraft The Eternity's End intra in functiune luna aceasta

Actualizarea World Of Warcraft The Eternity’s End intra in functiune luna aceasta

Blizzard Entertainment a anuntat data de lansare pentru World Of Warcraft: Shadowlands‘ urmatoarea actualizare de continut.

Actualizarea, intitulata The Eternity’s End, va fi lansata pe 22 februarie si va aparea la scurt timp dupa ce World Of Warcraft: Shadowlands Sezonul 2 se incheie. Odata cu inchiderea sezonului, nu va mai fi posibil sa castigi recompense sezoniere PvP, titluri sau clasamente pentru Sezonul 2, dupa cum a dezvaluit Blizzard intr-o postare.

Blizzard a dezvaluit recent detaliile unui nou raid care va veni odata cu actualizarea The Eternity’s End: Sepulcher of the First Ones. Postarea a oferit o scurta descriere a noului World Of Warcraft raid:

„inchisorul a patruns in Mormant, inima misterioasa a Taramurilor Umbrelor. Daca ii va controla puterea primordiala, va remodela cosmosul, cu Moartea in frunte. in timp ce Zovaal se pregateste sa domine realitatea, campionii din Azeroth pornesc la atac pentru a-l opri. Oare hotararea lor va fi mai mare decat a lui?”

Raidul va fi disponibil in dificultatile Normal si Heroic pe 1 martie. Acest lucru nu va include ultimii trei sefi care se vor debloca saptamana urmatoare simultan ca dificultate Mythic. Ulterior, sectiuni ale raidului vor deveni disponibile saptamanal pentru sistemul Raid Finder.

Blizzard a anuntat anterior ca Sfarsitul Eternitatii va include o noua zona, Zereth Mortis, care „a fost creata de Primii si este destinata sa creeze vieti de apoi. Locuitorii sai – automatii – au creat tot ceea ce exista in Shadowlands, Azeroth si in taramurile de dincolo. Este o locatie ciudata, extraterestra, care sfideaza toate conceptele de realitate sau fizica. Temnicerul intentioneaza sa foloseasca puterea lui Zereth Mortis pentru a remodela totul dupa planurile sale.”

in alta parte, thrillerul psihologic la persoana intai Martha Is Dead va primi modificari pentru versiunea PlayStation care vor cenzura aspecte ale jocului si vor intarzia cu cateva saptamani lansarea fizica a versiunilor PS4 si PS5.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *