Actualizarea Sifu 1.06 ofera solutii pentru bug-uri de sef

Actualizarea Sifu 1.06 ofera solutii pentru bug-uri de sef, modificari de nivel si multe altele

Actualizarea Sifu 1.06 a fost lansata pentru PlayStation 5, PlayStation 4 si PC. Iata ce face aceasta.

Noua actualizare este una minora, dar contine cateva corecturi si modificari care vor fi binevenite pentru jucatori, inclusiv cateva modificari la al doilea nivel al jocului si corecturi de erori pentru al doilea si al treilea sef (Sean si Kuroki). in plus, acest nou patch ofera remedieri pentru mai multe crash-uri si include imbunatatiri de performanta in toate nivelurile.

Noul video comparativ Sifu New evidentiaza o optimizare buna pe PlayStation 4 si timpi de incarcare mai scurti pe PlayStation 5

Am inclus notele oficiale de lansare, asa cum au fost publicate de dezvoltatorul Slocalap, mai jos:

Sifu Update 1.06 Release Notes PS5/PS4 si PC (Epic Games Store)

Design:

  • Poloneza si depanare. Mici ajustari la al doilea nivel
  • Corectii de bug-uri pentru al doilea (Sean) si al treilea (Kuroki) sefii.

Cod:

  • Optimizari globale
  • Corectii de accidentari.

Arta si iluminare:

  • imbunatatiri de performanta in toate nivelurile
  • Polizare si depanare

Sifu este disponibil acum la nivel global pentru PS5, PS4 si PC. Dezvaluit in timpul prezentarii PlayStation State of Play de la Sony in luna februarie a anului trecut, titlul de actiune Kung-fu a fost lansat la inceputul acestei luni.

Dispunand de intensitatea captivanta a filmelor clasice Kung Fu cu lupte realiste si crude, Sifu spune povestea unui tanar student de Kung Fu care si-a petrecut toata viata antrenandu-se pentru o zi de razbunare dupa uciderea brutala a intregii familii de catre o echipa de asasini misterioasa. Vaneaza criminalii unul cate unul in timp ce explorezi suburbiile pline de bande, colturi ascunse in adancul orasului, pana la holurile reci ale turnurilor corporative. Adaptarea si pozitionarea atenta sunt cheia supravietuirii tale si trebuie sa folosesti tot ce ai la dispozitie pentru a reusi in misiunea vietii tale.

Sifu‘s gameplay unic se afla la intersectia a doua genuri consacrate si populare, imbinand intensitatea si emotia atemporala a beat em up-urilor cu designul captivant al jocurilor de actiune cu personaje 3D. Pe fundalul detaliat al unui oras chinezesc fictiv, veti descoperi un mister stravechi prin intermediul unei serii de confruntari dificile care va vor testa abilitatile la limita. Pentru a invinge sansele care sunt puternic indreptate impotriva ta, va trebui sa te bazezi pe maiestria ta in Kung Fu si pe un pandantiv magic care te va reinvia dupa moarte. Costul magiei este insa scump, iar tu vei imbatrani semnificativ de fiecare data cand vei reveni la viata: timpul este pretul pe care il vei plati pentru razbunarea ta.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *