Actualizarea Pet Sim X Axolotl Ocean este acum disponibila

Actualizarea Pet Sim X Axolotl Ocean este acum disponibila, dar noua zona este goala – Entertainment Focus

Actualizarea Axolotl Ocean a fost lansata vinerea trecuta pe Pet Sim X si, desi ofera obisnuitele zone noi si animale de companie de colectionat, noile zone sunt inca destul de lipsite de jucatori. Motivul este lantul ridicol de misiuni pe care trebuie sa il finalizati inainte de a putea accesa noile zone.

in primul rand, trebuie sa spargi zece cufere de hacker in zona portalului. Acesta nu este prea rau si poate fi realizat de majoritatea jucatorilor. Urmatorul este colectarea a cincizeci de saci de prada, care este, de asemenea, realizabila si ar trebui sa dureze doar aproximativ treizeci de minute pentru majoritatea oamenilor. Partea finala a misiunii este ceea ce pare sa tina oamenii departe de noua zona.

Misiunea finala va cere sa treceti trei animale de companie prin masina de materie intunecata. Pentru jucatorii de nivel mai inalt, acest lucru nu este o problema si daca aveti spatiu, puteti termina cu usurinta aceasta parte in treizeci de minute sau instantaneu daca aveti robux de cheltuit. Jucatorii de nivel inferior pur si simplu nu vor avea inventarul pentru a finaliza aceasta sarcina sau vor trebui sa astepte cinci zile intregi pentru ca animalele lor de companie sa treaca prin masina. Acest lucru a pus o bariera mare la intrare si miroase a o acaparare de robux de catre dezvoltatori.

Credit: Big Games

Acest lucru, combinat cu inca un ou de robux premium, incepe sa ma convinga ca dezvoltatorilor le pasa doar de un singur lucru, de bani. Sper ca aceasta abordare cinica sa nu fie aici pentru a ramane si ca urmatoarea actualizare sa fie pur si simplu pusa la dispozitia tuturor jucatorilor, fara sa fim nevoiti sa sarim prin cercuri pentru a ajunge acolo.

Alte schimbari din actualizare:

Publicitate. Derulati pentru a continua lectura.

stergerea animalelor de companie exclusive

Acum poti sterge animalele de companie exclusive din inventarul tau! De ce? Nu stiu. Dar veti primi un al 2-lea avertisment atunci cand veti incerca sa faceti acest lucru. Doar pentru orice eventualitate.

Ridicarea hartii

Multe parti ale hartii au fost actualizate cu un aspect modern. Cel mai notabil sunt fantanile!

Realizari noi

Publicitate. Derulati pentru a continua sa cititi.

Au fost adaugate cateva realizari noi!

Saci de prada reechilibrati

Recompensele si ratele de drop ale Lootbag-urilor au fost recalculate. inca nu este perfect. O sa mai lucrez aici in curand.

Banca Mondiala de Tehnologie

Banca este *in sfarsit* accesibila din Lumea Tehnica!

Publicitate. Derulati pentru a continua sa cititi.

Interfata de colectare a animalelor de companie

Interfata de colectare a animalelor de companie a primit cateva ajustari minore. Cel mai vizibil, animalele de companie uriase sunt acum sortate in partea de jos.

Camera libera cinematografica

Partenerii pot folosi acum freecam-ul cinematic! Tastati, „/e freecam” in chat pentru a o activa. Vreti sa aplicati pentru partener? Alaturati-va Discordiei noastre.

Publicitate. Derulati pentru a continua sa cititi.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *