Actualizarea next-gen a lui Cyberpunk 2077 se lanseaza astazi - Destructoid
|

Actualizarea next-gen a lui Cyberpunk 2077 se lanseaza astazi – Destructoid

Patch-ul 1.5 vine pe toate versiunile de Cyberpunk de asemenea

CD Projekt Red va lansa versiunea next-gen a jocului de Cyberpunk 2077. Versiunile pentru PlayStation 5 si Xbox Seria X|S ale jocului sau futurist open-worldВ vor fi lansate astazi.

intr-un flux de anunt gazduit astazi, CD Projekt Red confirma ca atat versiunea PS5, cat si cea Xbox Series X|S vor fi lansate astazi, alaturi de o versiune de proba de cinci ore a jocului Cyberpunk 2077 care dureaza 30 de zile. Actualizarea next-gen va fi, de asemenea, gratuita pentru posesorii de versiuni de generatie anterioara. Trofeele PlayStation nu se vor transfera intre versiuni, deoarece cele doua versiuni sunt SKU-uri diferite. Jucatorii Xbox pot transfera realizarile folosind Smart Delivery.

Pentru versiunile next-gen ale Cyberpunk 2077, noile console vor primi umbre de lumina locala ray-traced, imbunatatiri de performanta, incarcare mai rapida si multe altele. Versiunea PlayStation 5 va avea, de asemenea, unele caracteristici DualSense.

Exista, de asemenea, doua moduri diferite pentru fidelitatea vizuala: Performance si Ray Tracing. Primul utilizeaza scalarea dinamica 4K cu 60 FPS, in timp ce al doilea introduce redarea umbrelor si a reflexiilor la 4K dinamic si 30 FPS. Pentru posesorii de Xbox Series S, acesta va avea un mod predefinit la 1440p dinamic si 30 FPS.

Pentru toate platformele, exista, de asemenea, o actualizare care va fi disponibila astazi. Patch-ul 1.5 adauga o multime de caracteristici noi, inclusiv noi apartamente de achizitionat, personalizarea aspectului la mijlocul jocului, arme noi, poze in Photo Mode si multe altele.

AI-ul multimii si lupta au fost, de asemenea, actualizate cu o gramada de modificari, inclusiv NPC-uri care vor scoate armele si vor lupta atunci cand sunt provocate (aceasta caracteristica nu este disponibila pe versiunile PS4 sau Xbox One). soferii se pot „panica” ca reactie la pericol, provocand si mai mult haos. Mai multe avantaje au fost reproiectate, iar portiuni de lupta au fost puse la punct si modificate.

Notele complete ale patch-ului sunt aici, si sunt destul de extinse. Este un anunt binevenit pentru toti cei care au asteptat versiunea next-gen a lui Cyberpunk 2077. Chiar daca este o luna plina de lansari de jocuri, se pare ca exista inca o scuza pentru a ne aventura din nou in Night City.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *