Actualizarea Monster Hunter Rise 3.9.0 va introduce un nou set de armura Black Belt

Actualizarea Monster Hunter Rise 3.9.0 va introduce un nou set de armura Black Belt, arme Defender si multe altele

O noua actualizare Monster Hunter Rise va fi disponibila saptamana viitoare pe PC si Nintendo Switch, introducand noi echipamente si multe altele.

Actualizarea 3.9.0, care este programata sa fie lansata saptamana viitoare, pe 23 februarie, va introduce setul de armura Black Belt, setul de arme Defender si Talismanul Veteranului. Acestea se lanseaza in pregatirea pentru expansiunea Sunbreak si sunt menite sa le faca viata vanatorilor mai usoara, in special armele Defender, care sunt considerabil mai puternice decat toate celelalte arme de inceput.

Capcom Teaser Website face aluzie la o noua dezvaluire care va avea loc saptamana aceasta

Capcom a lansat, de asemenea, un nou trailer pentru a prezenta noile echipamente care vor ajunge in Monster Hunter Rise odata cu actualizarea de saptamana viitoare. il puteti vedea mai jos.

in pregatirea pentru expansiunea masiva Monster Hunter Rise: Sunbreak, care va fi lansata in vara anului 2022, vom lansa un set de arme „Defender” (pentru toate cele 14 tipuri de arme), setul de armura „Black Belt” si „Veteran’s Talisman” pentru a ajuta jucatorii care tocmai au inceput sa joace sau vor juca Monster Hunter Rise in viitor. Setul de armura „Black Belt” va fi disponibil si ca armura stratificata.

Monster Hunter Rise este acum disponibil pe PC si Nintendo Switch la nivel mondial. Puteti afla mai multe despre versiunea PC a jocului consultand recenzia mea.

Cu rationalizarea unora dintre cele mai enervante aspecte ale experientei Monster Hunter si cu cateva adaugiri excelente la formula, cum ar fi Wirebugs si Switch Skills, Monster Hunter Rise atinge cu usurinta inaltimea celor mai bune intrari din serie. Desi nu toate schimbarile si noile caracteristici au fost spre bine, cum ar fi Rampage Quests, nivelul lor general de calitate si portarea uimitoare pe PC, fac din joc unul care merita jucat atat pentru fanii de lunga durata ai seriei, cat si pentru noii veniti.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *